Denizli’de 4 gündür haber alınamayan adam ölü bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.05.2023 - 19:18, Güncelleme: 25.05.2023 - 08:18
 

Denizli’de 4 gündür haber alınamayan adam ölü bulundu

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 4 gündür kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu.

Olay, bugün 18.30 sıralarında Değirmenönü Mahallesi, Lise Caddesi’nde bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 gündür kendisinden haber alınamayan İsmail Kocagözoğlu (54) evine gelen yakınları kendisine ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekiplerinin yardımı ile daireye girildiğinde Kocagözoğlu yerde hareketsiz şekilde bulundu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Kocagözoğlu'nun öldüğü tespit edildi. Ölü olarak bulunan adamın yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme yapmasının ardından Kocagözoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 4 gündür kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu.

Olay, bugün 18.30 sıralarında Değirmenönü Mahallesi, Lise Caddesi’nde bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 gündür kendisinden haber alınamayan İsmail Kocagözoğlu (54) evine gelen yakınları kendisine ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekiplerinin yardımı ile daireye girildiğinde Kocagözoğlu yerde hareketsiz şekilde bulundu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Kocagözoğlu'nun öldüğü tespit edildi. Ölü olarak bulunan adamın yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme yapmasının ardından Kocagözoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.