Denizli’de kaçakçılık operasyonu: 7 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.06.2023 - 16:56, Güncelleme: 05.06.2023 - 16:56
 

Denizli’de kaçakçılık operasyonu: 7 kişi yakalandı

Denizli’de kaçakçılık ve organizasyonlara yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 şüpheli şahıs yakalandı.

Denizli emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından, il genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda, 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda;  6.000 adet sarma sigara ve 15 adet kaçak içki ele geçirildi. Diğer taraftan ile genelinde “Silah Ticareti” suçunun önlenmesi amacıyla düzenlenen operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında “6136 SKM” suçu kapsamında adli işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 9 adet şarjör, 32 adet fişek ele geçirildi.
Denizli’de kaçakçılık ve organizasyonlara yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 şüpheli şahıs yakalandı.

Denizli emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından, il genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda, 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyon ve aramalarda;  6.000 adet sarma sigara ve 15 adet kaçak içki ele geçirildi.

Diğer taraftan ile genelinde “Silah Ticareti” suçunun önlenmesi amacıyla düzenlenen operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında “6136 SKM” suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyon ve aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 9 adet şarjör, 32 adet fişek ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.