Denizlispor yönetiminde bayrak değişimi

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.06.2023 - 14:59, Güncelleme: 16.06.2023 - 14:59
 

Denizlispor yönetiminde bayrak değişimi

56 yıl sonra 2. Lig'e düşmesi kesinleşen Denizlispor’un yeni yönetiminde görev almak istemeyen 4 isim ayrılma talebinde bulundu.

Denizlispor Yönetim Kurulu üyeleri Hikmet Olgun, Necip İrdem, Ahmet Aşıkoğlu ve Hasan Yıldırım, yeni dönemde kendi istekleri ile yönetimde görev almak istemediklerini belirterek, ayrılma talebinde bulundu. Yapılan yönetim kurulu toplantısında yöneticilerin bu istekleri kabul edilerek, yerlerine Fatih Harktı, Murat Saylan, Özgür Sarıtaş ve Mevlüt Yeğen davet usulü ile yönetime alındı. Denizlispor yönetiminde yaşanan bayrak değişiminin ardından oluşan yeni yönetim kurulunun gelecek hafta yapacağı ilk toplantısında yeni görev dağılımını yapacağı bildirildi. Kulüp Başkanı Mehmet Uz, 2 sezon kulübe büyük hizmet veren yöneticilere teşekkür ederken, yönetime giren yöneticilere de başarılar diledi.
56 yıl sonra 2. Lig'e düşmesi kesinleşen Denizlispor’un yeni yönetiminde görev almak istemeyen 4 isim ayrılma talebinde bulundu.

Denizlispor Yönetim Kurulu üyeleri Hikmet Olgun, Necip İrdem, Ahmet Aşıkoğlu ve Hasan Yıldırım, yeni dönemde kendi istekleri ile yönetimde görev almak istemediklerini belirterek, ayrılma talebinde bulundu. Yapılan yönetim kurulu toplantısında yöneticilerin bu istekleri kabul edilerek, yerlerine Fatih Harktı, Murat Saylan, Özgür Sarıtaş ve Mevlüt Yeğen davet usulü ile yönetime alındı.

Denizlispor yönetiminde yaşanan bayrak değişiminin ardından oluşan yeni yönetim kurulunun gelecek hafta yapacağı ilk toplantısında yeni görev dağılımını yapacağı bildirildi. Kulüp Başkanı Mehmet Uz, 2 sezon kulübe büyük hizmet veren yöneticilere teşekkür ederken, yönetime giren yöneticilere de başarılar diledi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.