Demokrasi Nöbetinde Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

DENİZLİ 29.07.2016 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Demokrasi Nöbetinde Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Demokrasi Nöbetinde Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türk Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve yönetim kurulu üyelerini Merkezefendi Belediyesi’nin standında ağırladı.   15 Temmuz’da FETÖ tarafından ülkenin milli iradesine yapılmak istenen darbe girişimi, halk tarafından geri püskürtüldü. O tarihten bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen Türkiye, demokrasi nöbeti tutuyor. 15 Temmuz’dan beri demokrasi nöbetinde olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da Türk Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kayar, Denizli-Muğla Bölge Başkanı Ergun Kırlı ve yönetim kurulu üyelerini Merkezefendi Belediyesi’nin standında ağırladı. Başkan Subaşıoğlu misafirleriyle uzun süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.  
denizli haber / denizli 20 haber / Demokrasi Nöbetinde Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türk Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve yönetim kurulu üyelerini Merkezefendi Belediyesi’nin standında ağırladı.

 

15 Temmuz’da FETÖ tarafından ülkenin milli iradesine yapılmak istenen darbe girişimi, halk tarafından geri püskürtüldü. O tarihten bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen Türkiye, demokrasi nöbeti tutuyor. 15 Temmuz’dan beri demokrasi nöbetinde olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da Türk Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kayar, Denizli-Muğla Bölge Başkanı Ergun Kırlı ve yönetim kurulu üyelerini Merkezefendi Belediyesi’nin standında ağırladı. Başkan Subaşıoğlu misafirleriyle uzun süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.