Yüksektepe'nin Kızı Merve Evlendi

YAŞAM 30.07.2016 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Yüksektepe'nin Kızı Merve Evlendi

denizli haber / denizli 20 haber / Yüksektepe'nin Kızı Merve Evlendi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, 22. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe’nin kızı evlendi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, Ak Parti’nin kuruluşundan sonra Denizli’nin ilk İl Başkanı olarak görev yaptığı esnada, kızı Merve’yi hiç yanından ayırmaz ve parti binasına sürekli yanında getirirdi. O küçük kız şimdi büyüdü ve hayatının devamında her genç kızın hayalinde olan o beyaz gelinliği giydi.   Dün akşam Beyaz İnci Düğün Salonu’nda yoğun bir katılımın gözlendiği düğün töreniyle hayatlarını birleştiren N. Merve Yüksektepe ile Abdurrahman Erol birlikteliklerini taçlandırdı.  Törene Denizli protokolü, Ak Parti Kurucularından ve şuan aktif siyaset yapan yöneticilerinin yer aldığı birçok isim katıldı. Çiftin ailesinin yanı sıra, yakın dostları da davetliler arasındaydı.   
denizli haber / denizli 20 haber / Yüksektepe'nin Kızı Merve Evlendi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, 22. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe’nin kızı evlendi.


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, Ak Parti’nin kuruluşundan sonra Denizli’nin ilk İl Başkanı olarak görev yaptığı esnada, kızı Merve’yi hiç yanından ayırmaz ve parti binasına sürekli yanında getirirdi. O küçük kız şimdi büyüdü ve hayatının devamında her genç kızın hayalinde olan o beyaz gelinliği giydi.

 

Dün akşam Beyaz İnci Düğün Salonu’nda yoğun bir katılımın gözlendiği düğün töreniyle hayatlarını birleştiren N. Merve Yüksektepe ile Abdurrahman Erol birlikteliklerini taçlandırdı.  Törene Denizli protokolü, Ak Parti Kurucularından ve şuan aktif siyaset yapan yöneticilerinin yer aldığı birçok isim katıldı. Çiftin ailesinin yanı sıra, yakın dostları da davetliler arasındaydı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.