Semdinli'de Çatışma Çıktı

GÜNDEM 31.07.2016 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Semdinli'de Çatışma Çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / Semdinli'de Çatışma Çıktı

Hakkari Şemdinli İlçesi’nin Altınsu Köyü’ne bağlı İncesu Mezrası’nda PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. İlçeye giriş çıkışlar kapatıldı.   Sabah saatlerinde Şemdinli İlçesi’ne 5 kilometre uzaklıktaki Altınsu Köyü İncesu Mezrası Şapatan Bölgesi’nde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Zaman zaman şiddetlenen çatışmada Kobra tipi helikopterler sürekli PKK’lı teröristlerin bulunduğu bölgeyi ateş altına aldı. Bölgeye çok sayıda özel eğitimli komando sevk edilirken, silah ve patlama sesleri köyden duyuldu. Bu arada Şemdinli ilçe çıkışındaki Yelde Mahallesi’nde askeri araca PKK’lı teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralı konusunda bir bilgi alınamazken, İlçeye giriş çıkışlar kapatıldı. Çatışmalar sürüyor.
denizli haber / denizli 20 haber / Semdinli'de Çatışma Çıktı

Hakkari Şemdinli İlçesi’nin Altınsu Köyü’ne bağlı İncesu Mezrası’nda PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. İlçeye giriş çıkışlar kapatıldı.

 

Sabah saatlerinde Şemdinli İlçesi’ne 5 kilometre uzaklıktaki Altınsu Köyü İncesu Mezrası Şapatan Bölgesi’nde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Zaman zaman şiddetlenen çatışmada Kobra tipi helikopterler sürekli PKK’lı teröristlerin bulunduğu bölgeyi ateş altına aldı.

Bölgeye çok sayıda özel eğitimli komando sevk edilirken, silah ve patlama sesleri köyden duyuldu. Bu arada Şemdinli ilçe çıkışındaki Yelde Mahallesi’nde askeri araca PKK’lı teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralı konusunda bir bilgi alınamazken, İlçeye giriş çıkışlar kapatıldı. Çatışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.