Dalaman Çayı Kirleniyor Dedi İşinden Oldu

DENİZLİ 03.08.2016 - 08:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Dalaman Çayı Kirleniyor Dedi İşinden Oldu

denizli haber / denizli 20 haber / Dalaman Çayı Kirleniyor Dedi İşinden Oldu

Denizli Acıpayam İlçesi Dalaman Çayı'nın kirlenmesi konusunu her fırsatta dile getiren ve DESKİ bünyesinde, Gökpınar İçme Su Kaynağı’nda görev yapan Sabit Kızılhan adlı işçi işten çıkarıldı.    Acıpayam’ın önemli noktalarından geçen Dalaman Çayının kirletilmesinin engellenmesine karşı düzenlenen girişimlerde aktif rol alan Sabit Kızılhan’in işten çıkarıldığı bildirildi. Deski İçme Su Dairesi Başkanlığına bağlı Gökpınar İçme Su Kaynağında yaklaşık 6 yıldan bu yana görev yapan Sabit Kızılhan garip bir şekilde işten çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre, dün öğleden sonra Sabit Kızılhan’a görev yaptığı kurumdan bir telefon geldi. Gelen telefondaki “Bugün mesai bitimi itibariyle iş akdin fesh edildi” sözlerini duyan Sabit Kızılhan neye uğradığını şaşırdı.   DALAMAN ÇAYI MÜCADELESİ Aynı zamanda Girenizliler Derneğinin Kurucu Başkanı olan Sabit Kızılhan, uzun yıllardan beri kasıtlı olarak kirletilen Dalaman Çayının kurtarılması için verilen mücadelede her zaman aktif rol almıştı. Acıpayam-Dalaman yolunun yapılması ve Acıpayam’ın önemli noktalarından geçen ve bilinçli bir şekilde kirletilen Dalaman Çayının kurtarılması için her zaman katkı sağlayan Sabit Kızılhan bu mücadelesinin sonucu olarak işten çıkarıldığı iddia edildi. Son olarak, Acıpayam’daki bir işletme tarafından Dalaman Çayına bırakılan atıklar sonucu çaydaki tüm balıklar ve canlıların hayatını kaybetmesinden sonra  geçtiğimiz ay içinde Acıpayam’a bağlı Çakır Mahallesinde Dalaman Çayının Kirletilmesine “YETER GARİ” pankartı önünde yer almıştı.   SEVENLERİNDEN BÜYÜK DESTEK Sabit Kızılhan işten çıkarılma haberini sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı ile; “İşsizler ordusuna beni de dahil edin… Boyun eğmedik Acıpayam Dalaman çayını pis dedik diye (DESKİ )beni işten çıkardı” şeklinde oldu.   Haksız bir şekilde işten çıkarıldığı duyulan Sabit Kızılhan için Acıpayam ve Gireniz halkı sosyal medyada destek oluyor ve yanında oldukları mesajını iletiyorlar. Öte yandan, Sabit Kızılhan’ın Dalaman Çayının kirletilmesinin önlenmesi için verdiği aktif mücadeleden dolayı kurum içinde kendisine zaman zaman “Bu işlerle uğraşma işinden olma” gibi sözlerin söylediği iddia edildi. İşinden olan Sabit Kızılhan'da konu hakkında "Benim için sürpriz olmadı" yorumunu yaptı. Sabit Kızılhan'ın bu iddialarına çalıştığı kurum olan DESKİ' nin bu konu hakkında ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor.   Acıpayam Gazetesi.com
denizli haber / denizli 20 haber / Dalaman Çayı Kirleniyor Dedi İşinden Oldu

Denizli Acıpayam İlçesi Dalaman Çayı'nın kirlenmesi konusunu her fırsatta dile getiren ve DESKİ bünyesinde, Gökpınar İçme Su Kaynağı’nda görev yapan Sabit Kızılhan adlı işçi işten çıkarıldı.

 

 Acıpayam’ın önemli noktalarından geçen Dalaman Çayının kirletilmesinin engellenmesine karşı düzenlenen girişimlerde aktif rol alan Sabit Kızılhan’in işten çıkarıldığı bildirildi.

Deski İçme Su Dairesi Başkanlığına bağlı Gökpınar İçme Su Kaynağında yaklaşık 6 yıldan bu yana görev yapan Sabit Kızılhan garip bir şekilde işten çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre, dün öğleden sonra Sabit Kızılhan’a görev yaptığı kurumdan bir telefon geldi.

Gelen telefondaki “Bugün mesai bitimi itibariyle iş akdin fesh edildi” sözlerini duyan Sabit Kızılhan neye uğradığını şaşırdı.

 

DALAMAN ÇAYI MÜCADELESİ

Aynı zamanda Girenizliler Derneğinin Kurucu Başkanı olan Sabit Kızılhan, uzun yıllardan beri kasıtlı olarak kirletilen Dalaman Çayının kurtarılması için verilen mücadelede her zaman aktif rol almıştı.

Acıpayam-Dalaman yolunun yapılması ve Acıpayam’ın önemli noktalarından geçen ve bilinçli bir şekilde kirletilen Dalaman Çayının kurtarılması için her zaman katkı sağlayan Sabit Kızılhan bu mücadelesinin sonucu olarak işten çıkarıldığı iddia edildi.

Son olarak, Acıpayam’daki bir işletme tarafından Dalaman Çayına bırakılan atıklar sonucu çaydaki tüm balıklar ve canlıların hayatını kaybetmesinden sonra  geçtiğimiz ay içinde Acıpayam’a bağlı Çakır Mahallesinde Dalaman Çayının Kirletilmesine “YETER GARİ” pankartı önünde yer almıştı.

 

SEVENLERİNDEN BÜYÜK DESTEK

Sabit Kızılhan işten çıkarılma haberini sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı ile; “İşsizler ordusuna beni de dahil edin… Boyun eğmedik Acıpayam Dalaman çayını pis dedik diye (DESKİ )beni işten çıkardı” şeklinde oldu.

 

Haksız bir şekilde işten çıkarıldığı duyulan Sabit Kızılhan için Acıpayam ve Gireniz halkı sosyal medyada destek oluyor ve yanında oldukları mesajını iletiyorlar.

Öte yandan, Sabit Kızılhan’ın Dalaman Çayının kirletilmesinin önlenmesi için verdiği aktif mücadeleden dolayı kurum içinde kendisine zaman zaman “Bu işlerle uğraşma işinden olma” gibi sözlerin söylediği iddia edildi.

İşinden olan Sabit Kızılhan'da konu hakkında "Benim için sürpriz olmadı" yorumunu yaptı.

Sabit Kızılhan'ın bu iddialarına çalıştığı kurum olan DESKİ' nin bu konu hakkında ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

 

Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.