Nihat Zeybekci MKYK listesinde yer aldı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.10.2023 - 15:42, Güncelleme: 07.10.2023 - 15:49
 

Nihat Zeybekci MKYK listesinde yer aldı

AK Parti’de kongre heyecanı yaşandı! Ak Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olarak girdiği kurultayda partinin yönetim kadrosu da bugün belli oldu.

Yerel Seçim öncesi AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde seçilecek Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesi açıklandı. Denizli’den MKYK listesine kimin gireceği ise merak konusuydu. 250 kişiden 75’e düşürülen MKYK listesinde Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin de yer alması Denizli Ak parti camiasında sevinçle karşılandı. Kongrede 19 nolu sandıkta oy kullanan Zeybekci sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında; “AK Parti’mizin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim bizleri milletimize ve memleketimize hizmet yolundan ayırmasın!” ifadelerine yer evrdi. AK Parti'nin MKYK listesi Pankartların hazırlandığı, şarkıların söylendiği programda en çok merak edilen ise Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi oldu. İşte 75 kişinin yer aldığı listedeki isimler...
AK Parti’de kongre heyecanı yaşandı! Ak Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olarak girdiği kurultayda partinin yönetim kadrosu da bugün belli oldu.

Yerel Seçim öncesi AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde seçilecek Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesi açıklandı.

Denizli’den MKYK listesine kimin gireceği ise merak konusuydu. 250 kişiden 75’e düşürülen MKYK listesinde Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin de yer alması Denizli Ak parti camiasında sevinçle karşılandı. Kongrede 19 nolu sandıkta oy kullanan Zeybekci sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında; “AK Parti’mizin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim bizleri milletimize ve memleketimize hizmet yolundan ayırmasın!” ifadelerine yer evrdi.

AK Parti'nin MKYK listesi

Pankartların hazırlandığı, şarkıların söylendiği programda en çok merak edilen ise Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi oldu.

İşte 75 kişinin yer aldığı listedeki isimler...

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.