Denizli Emniyet'inde 50 Polis Açığa Alındı

05.08.2016 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli Emniyet'inde 50 Polis Açığa Alındı

Denizli Emniyet'inde 50 Polis Açığa Alındı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında şube müdürleri ile komiserlerinde bulunduğu 50 polis açığa alındı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce müdür, emniyet amiri ve komiser yardımcılarının da aralarında bulunduğu toplam 61 polis açığa alınmıştı. Bunlardan gözaltına alınan 6 müdür, 3 emniyet amiri ve 3 komiser yardımcısı, sevk edildikleri  adliyede tutuklanmıştı. Gözaltında bulunan 6 müdür, 3 emniyet amir ve 2 komiser yardımcısının gözaltı süreleri devem ediyor.   Emniyet Müdürlüğü'nde ikinci FETÖ/PDY dalgasında ise dün aralarında şube müdürleri, komiser yardımcılarının da bulunduğu toplam 50 polis daha açığa alındı.
Denizli Emniyet'inde 50 Polis Açığa Alındı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında şube müdürleri ile komiserlerinde bulunduğu 50 polis açığa alındı.


 

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce müdür, emniyet amiri ve komiser yardımcılarının da aralarında bulunduğu toplam 61 polis açığa alınmıştı. Bunlardan gözaltına alınan 6 müdür, 3 emniyet amiri ve 3 komiser yardımcısı, sevk edildikleri  adliyede tutuklanmıştı. Gözaltında bulunan 6 müdür, 3 emniyet amir ve 2 komiser yardımcısının gözaltı süreleri devem ediyor.

 

Emniyet Müdürlüğü'nde ikinci FETÖ/PDY dalgasında ise dün aralarında şube müdürleri, komiser yardımcılarının da bulunduğu toplam 50 polis daha açığa alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.