Abdulkadir Demir tutuklandı

ASAYİŞ 05.08.2016 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Abdulkadir Demir tutuklandı

denizli haber / denizli 20 haber / Abdulkadir Demir tutuklandı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 12 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 12 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Aralarında Denizli eski valisi olan Abdulkadir Demir de tutuklanan isimler arasında. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında merkez valisi, vali yardımcısı ve kaymakamında aralarında bulunduğu şüpheliler Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sabah saatlerinde getirildi.  İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı tarafından ifadesi alınan aralarında Vali Mutlu'nun da bulunduğu 12 şüpheli tutuklama talebiyle Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik, aralarında Vali Mutlu'nun da bulunduğu 12 şüphelinin "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan isimler şunlar: Yusuf Yavaşcan, Nurullah Çakır, Necmettin Kalkan, Hüseyin Avni Mutlu, Haluk Nadir, Feyzullah Özcan, Fatih Şahin, Erdal Çakır, Birol Kurubal, Ahmet Aydın, Abdulkadir Demir ve İbrahim Özçimen." Tutuklanan şüpheliler cezaevine gönderildi. Başka suçtan tutuklu ulunan İbrahim özçimen'in ifadesinin Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla alındığı, ve tutuklanmasına karar verildiği öğrenildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Abdulkadir Demir tutuklandı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 12 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 12 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Aralarında Denizli eski valisi olan Abdulkadir Demir de tutuklanan isimler arasında.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında merkez valisi, vali yardımcısı ve kaymakamında aralarında bulunduğu şüpheliler Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sabah saatlerinde getirildi. 

İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı tarafından ifadesi alınan aralarında Vali Mutlu'nun da bulunduğu 12 şüpheli tutuklama talebiyle Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik, aralarında Vali Mutlu'nun da bulunduğu 12 şüphelinin "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan isimler şunlar: Yusuf Yavaşcan, Nurullah Çakır, Necmettin Kalkan, Hüseyin Avni Mutlu, Haluk Nadir, Feyzullah Özcan, Fatih Şahin, Erdal Çakır, Birol Kurubal, Ahmet Aydın, Abdulkadir Demir ve İbrahim Özçimen." Tutuklanan şüpheliler cezaevine gönderildi. Başka suçtan tutuklu ulunan İbrahim özçimen'in ifadesinin Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla alındığı, ve tutuklanmasına karar verildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.