CHP Serinhisar adayı konusunda anlaştı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.12.2023 - 11:15, Güncelleme: 10.12.2023 - 11:15
 

CHP Serinhisar adayı konusunda anlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serinhisar Belediye Başkan Aday adayı 1’e düştü. Denizli İl Başkanlığında yapılan toplantıda Osman Kılıç’ın adaylığı konusunda Parti Meclisine sunulmak üzere anlaşmaya varıldı.

Mevcut Başkan Hüseyin Gemi’nin aday olmayacağını açıklaması ve iki adaylık başvurusu bulunan Serinhisar Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Ali Osman Horzum, Parti Meclisi Üyesi ve Örgütlenme Koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu, Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz ile birlikte Aday Adayları Ercan Usta ve Osman Kılıç, il başkanlığında bir araya geldiler. Yapılan toplantı sonucunda Osman Kılıç’ın adaylığı konusunda görüş birliğine varıldı. İl Başkanı Ali Osman Horzum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Serinhisar Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Sayın Ercan Usta, Sayın Osman Kılıç, İlçe Başkanımız Ramazan Ekiz ve Parti Meclisi Üyemiz Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yaptığımız toplantı sonucunda Sayın Aday Adaylarımız, adaylaştırma yetkisini örgütümüze bırakmışlardır. Örgütümüzle İlçe Başkanlığımız, İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimizin kararı ile Belediye Başkan adaylığına Sayın Osman Kılıç’ın gösterilmesinde fikir birliğine varılmıştır. Aday adaylarımız bu kararı saygı ile karşılayıp, desteklerini beyan etmişlerdir. Başta ilçe başkanlığımızı da yapmış olan Ercan Usta olmak üzere emek veren ve karara saygı duyan bütün yol arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum. Uzlaşı ve ortaklaşa aldığımız bu kararı Genel Merkezimize ve Parti Meclisimize sunulmak üzere göndereceğiz. Başta büyükşehir ve ilçelerimizi kazanmak, halkımızı derman belediyecilikle buluşturmak üzere çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci hep beraber yürüteceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serinhisar Belediye Başkan Aday adayı 1’e düştü. Denizli İl Başkanlığında yapılan toplantıda Osman Kılıç’ın adaylığı konusunda Parti Meclisine sunulmak üzere anlaşmaya varıldı.

Mevcut Başkan Hüseyin Gemi’nin aday olmayacağını açıklaması ve iki adaylık başvurusu bulunan Serinhisar Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Ali Osman Horzum, Parti Meclisi Üyesi ve Örgütlenme Koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu, Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz ile birlikte Aday Adayları Ercan Usta ve Osman Kılıç, il başkanlığında bir araya geldiler. Yapılan toplantı sonucunda Osman Kılıç’ın adaylığı konusunda görüş birliğine varıldı.

İl Başkanı Ali Osman Horzum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Serinhisar Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Sayın Ercan Usta, Sayın Osman Kılıç, İlçe Başkanımız Ramazan Ekiz ve Parti Meclisi Üyemiz Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yaptığımız toplantı sonucunda Sayın Aday Adaylarımız, adaylaştırma yetkisini örgütümüze bırakmışlardır. Örgütümüzle İlçe Başkanlığımız, İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimizin kararı ile Belediye Başkan adaylığına Sayın Osman Kılıç’ın gösterilmesinde fikir birliğine varılmıştır. Aday adaylarımız bu kararı saygı ile karşılayıp, desteklerini beyan etmişlerdir. Başta ilçe başkanlığımızı da yapmış olan Ercan Usta olmak üzere emek veren ve karara saygı duyan bütün yol arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum. Uzlaşı ve ortaklaşa aldığımız bu kararı Genel Merkezimize ve Parti Meclisimize sunulmak üzere göndereceğiz. Başta büyükşehir ve ilçelerimizi kazanmak, halkımızı derman belediyecilikle buluşturmak üzere çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci hep beraber yürüteceğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.