Denizli haftaya yağmurlu giriyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.12.2023 - 21:25, Güncelleme: 10.12.2023 - 21:25
 

Denizli haftaya yağmurlu giriyor

Denizli’de yarın hava sıcaklığı 8 ila 15 derece arası değişirken, hava parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden itibaren yağmurlu olması bekleniyor.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) Denizli ve çevresinin sağanak yağışlı, öğle saatlerinde Afyonkarahisar ve güney kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği, gece ve sabah ilk saatlerde iç ve yüksek kesimlerde pus, yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI: 2 ilâ 4 derece artması bekleniyor. RÜZGAR: Güneyli yönlerden yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Denizli’de 5 günlük hava raporu: Denizli İlçelerinde Pazartesi günü hava sıcaklıkları:
Denizli’de yarın hava sıcaklığı 8 ila 15 derece arası değişirken, hava parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden itibaren yağmurlu olması bekleniyor.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) Denizli ve çevresinin sağanak yağışlı, öğle saatlerinde Afyonkarahisar ve güney kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği, gece ve sabah ilk saatlerde iç ve yüksek kesimlerde pus, yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ilâ 4 derece artması bekleniyor.

RÜZGAR: Güneyli yönlerden yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Denizli’de 5 günlük hava raporu:

Denizli İlçelerinde Pazartesi günü hava sıcaklıkları:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.