Çivril ve Sarayköy'de Operasyon

DENİZLİ 08.08.2016 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Çivril ve Sarayköy'de Operasyon

denizli haber / denizli 20 haber / Çivril ve Sarayköy'de Operasyon

15 Temmuz darbesinin ardından FETÖ yapılanması içinde yer aldıkları gerekçesiyle Çivril'de ve Sarayköy’de 11 kişi gözaltına alındı.   Operasyonlar kapsamında birçok adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda Sarayköy’de 4, Çivril’de 7 kişi gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre dün sabaha karşı Denizli Emniyet müdürlüğünden gelen ekipler sabah saatlerinde FETÖ ile bağlantısı olduğu şüphesiyle Çivril’de 7, Sarayköy’de 4 esnafın ve bazı kamu çalışanlarının evine eş zamanlı baskın düzenledi.   Yapılan baskınlardan sonra toplam 11 esnafın ve bazı kamu çalışanlarının Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma karakoluna götürüldüğü ve sorguya alındığı iddia edildi. Sorgusu devam eden isimlerin savcılık tarafından da sorgulanacağı belirtilirken gözaltına alınan isimlerin OHAL gereği üç gün gözaltı süresi olduğu ifade edildi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Çivril ve Sarayköy'de Operasyon

15 Temmuz darbesinin ardından FETÖ yapılanması içinde yer aldıkları gerekçesiyle Çivril'de ve Sarayköy’de 11 kişi gözaltına alındı.

 

Operasyonlar kapsamında birçok adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda Sarayköy’de 4, Çivril’de 7 kişi gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre dün sabaha karşı Denizli Emniyet müdürlüğünden gelen ekipler sabah saatlerinde FETÖ ile bağlantısı olduğu şüphesiyle Çivril’de 7, Sarayköy’de 4 esnafın ve bazı kamu çalışanlarının evine eş zamanlı baskın düzenledi.

 

Yapılan baskınlardan sonra toplam 11 esnafın ve bazı kamu çalışanlarının Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma karakoluna götürüldüğü ve sorguya alındığı iddia edildi. Sorgusu devam eden isimlerin savcılık tarafından da sorgulanacağı belirtilirken gözaltına alınan isimlerin OHAL gereği üç gün gözaltı süresi olduğu ifade edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.