Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretleri

DENİZLİ 08.08.2016 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretleri

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretleri

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Mahmud Güngör, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette, heyetler, Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. Meclis Başkanı Memişoğlu, heyetleri makamında ağırlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretleri

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Mahmud Güngör, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, heyetler, Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Meclis Başkanı Memişoğlu, heyetleri makamında ağırlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.