İki metre yılan eve girdi

DENİZLİ 09.08.2016 - 14:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

İki metre yılan eve girdi

denizli haber / denizli 20 haber / İki metre yılan eve girdi

Denizli'nin Babadağ İlçesinde bir eve giren yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.   Denizli'nin Babadağ İlçesinde bir evin içerisine giren yılan ev halkına korku dolu anlar yaşattı. Yaklaşık 2 metreye yakın olan yılanı gören ev halkı itfaiyeye haber verdi.   Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Babadağ ve Bahçelievler İtfaiye Şubesi ekipleri yılanı yakalama çalışmaları başlattı. Kısa sürede yılanı yakalayan ekipler yılanı etkisiz hale getirerek yakaladı.   Yakalanan 2 metre boyundaki yılan itfaiye ekipleri tarafından doğal yaşam alanında serbest bırakıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / İki metre yılan eve girdi

Denizli'nin Babadağ İlçesinde bir eve giren yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.

 
Denizli'nin Babadağ İlçesinde bir evin içerisine giren yılan ev halkına korku dolu anlar yaşattı. Yaklaşık 2 metreye yakın olan yılanı gören ev halkı itfaiyeye haber verdi.

 

Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Babadağ ve Bahçelievler İtfaiye Şubesi ekipleri yılanı yakalama çalışmaları başlattı. Kısa sürede yılanı yakalayan ekipler yılanı etkisiz hale getirerek yakaladı.

 

Yakalanan 2 metre boyundaki yılan itfaiye ekipleri tarafından doğal yaşam alanında serbest bırakıldı.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.