Yılanlar Ortaya Çıktı

YAŞAM 09.08.2016 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Yılanlar Ortaya Çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / Yılanlar Ortaya Çıktı

Uzun süredir ortada gözükmeyen yılanlar, hava sıcaklıklarının yeniden yükselmesiyle yerleşim alanlarında görülür oldu. Tavas’ta bir bağ evine, Kale’de ise bir okul bahçesine giren yılanlar itfaiye tarafından yakalandı.   Tavas İlçesi Yaka Mahallesi’nde bağ evine giren bir bucuk metre büyüklüğündeki yılan itfaiyenin uzun uğraşları sonucu yakalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Tavas şube ekipleri tarafından yakalanan yılan daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.   Kale ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde bir okulun bahçesine giren bir metre uzunluğundaki yılan ise Kale itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya salındı.
denizli haber / denizli 20 haber / Yılanlar Ortaya Çıktı

Uzun süredir ortada gözükmeyen yılanlar, hava sıcaklıklarının yeniden yükselmesiyle yerleşim alanlarında görülür oldu. Tavas’ta bir bağ evine, Kale’de ise bir okul bahçesine giren yılanlar itfaiye tarafından yakalandı.

 

Tavas İlçesi Yaka Mahallesi’nde bağ evine giren bir bucuk metre büyüklüğündeki yılan itfaiyenin uzun uğraşları sonucu yakalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Tavas şube ekipleri tarafından yakalanan yılan daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.

 

Kale ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde bir okulun bahçesine giren bir metre uzunluğundaki yılan ise Kale itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya salındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.