Denizli'de 29 iş adamı gözaltında

DENİZLİ 12.08.2016 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de 29 iş adamı gözaltında

Denizli'de 29 iş adamı gözaltında / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında eş zamanlı yapılan operasyonda bu sabah 29 işadamı ve esnaf gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre,  15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürütülen operasyon kapsamında örgüte maddi destek sağlayan iş adamları ve esnaflardan oluşan 29 kişi emniyet birimlerince gözaltına alındı. Gözaltın alınanlar arasında önemli isimlerin yer aldığı ve iş yerlerinde geniş çapta aramaların yapıldığı belirtiliyor. Gözaltına alınlarların isimeleri tam netleşmezken,aralarında Bayramyeri esnaflarından İ.G' de var. Daha önce yapılan operasyonlarda 20 iş adamı tutuklanmıştı. Gözaltına alınan 29 iş adamı ve esnafın sorguları Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde sürüyor.
Denizli'de 29 iş adamı gözaltında / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında eş zamanlı yapılan operasyonda bu sabah 29 işadamı ve esnaf gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre,  15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürütülen operasyon kapsamında örgüte maddi destek sağlayan iş adamları ve esnaflardan oluşan 29 kişi emniyet birimlerince gözaltına alındı.

Gözaltın alınanlar arasında önemli isimlerin yer aldığı ve iş yerlerinde geniş çapta aramaların yapıldığı belirtiliyor. Gözaltına alınlarların isimeleri tam netleşmezken,aralarında Bayramyeri esnaflarından İ.G' de var. Daha önce yapılan operasyonlarda 20 iş adamı tutuklanmıştı.

Gözaltına alınan 29 iş adamı ve esnafın sorguları Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.