Sıcaklıklar düşüyor yağmur geliyor

DENİZLİ 13.08.2016 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Sıcaklıklar düşüyor yağmur geliyor

denizli haber / denizli 20 haber / Sıcaklıklar düşüyor yağmur geliyor

Türkiye genelinde hafta sonu hava serin, yağmur ve rüzgar görülecek. Denizli’de bugün yer yer parçalı ve çok bulutlu sağanak yağışlı bir hava tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı 22 ile 36 derece arası değişiyor.   Denizli’de yağışların özellikle ilçelerde etkili olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde merkezde beklenen yağış etkili olacak.   GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ Meteorolojinin verilerine göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Antalya'nın iç kesimleri, Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   6-10 DERECE AZALACAK   Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerinde 6 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz, Marmara ve Ege ile gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatı kesimleri, akşam saatlerinden itibaren il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Anadolu yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 31   Denizli’de 5 günlük hava tahmin raporu ise şöyle;  
denizli haber / denizli 20 haber / Sıcaklıklar düşüyor yağmur geliyor

Türkiye genelinde hafta sonu hava serin, yağmur ve rüzgar görülecek. Denizli’de bugün yer yer parçalı ve çok bulutlu sağanak yağışlı bir hava tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı 22 ile 36 derece arası değişiyor.

 

Denizli’de yağışların özellikle ilçelerde etkili olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde merkezde beklenen yağış etkili olacak.

 

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

http://app.winwords.adhood.com/adtextapierror?inventory=166804&rnd=3351065&errorid=1

Meteorolojinin verilerine göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Antalya'nın iç kesimleri, Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

6-10 DERECE AZALACAK

 

Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerinde 6 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz, Marmara ve Ege ile gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatı kesimleri, akşam saatlerinden itibaren il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Anadolu yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 31

 

Denizli’de 5 günlük hava tahmin raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.