Twitter'da bu bağlantıya tıklamayın

YAŞAM 15.08.2016 - 18:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Twitter'da bu bağlantıya tıklamayın

denizli haber / denizli 20 haber / Twitter'da bu bağlantıya tıklamayın

Mikro blog devi Twitter'da yepyeni bir virüs dolaşıyor. "Üzgünüz hesabınız kilitlendi" diye gelen bağlantıya tıkladığınızda virüs sizin de hesabınıza bulaşıyor ve listenizdeki kişilere virüslü içerikler gönderiliyor.   İnternet aleminin art niyetli kullanıcıları bir gün bile boş durmuyor. Sürekli virüs vakasıyla gündeme gelen mikro blog devi Twitter'da bugünlerde yepyeni bir virüs türedi.   Twitter'dan “Üzgünüz hesabınız kilitlendi. Size özel bağlantıdan hesabınızı doğrulayınız.” diye bir DM (Direkt Mesaj) geldiğinde bu bağlantıya sakın tıklamayın. Zira bağlantıya tıkladığınızda sizden kullanıcı adı ve şifrenizi istiyor. Bu bilgileri girdiğinizde ise hesabınıza virüs bulaşıyor. Hesabınızdaki takip ettiğiniz kişilere ve takipçilerinize bu mesaj gönderiliyor. Böylece bu virüs ağı hızlıca yayılıyor
denizli haber / denizli 20 haber / Twitter'da bu bağlantıya tıklamayın

Mikro blog devi Twitter'da yepyeni bir virüs dolaşıyor. "Üzgünüz hesabınız kilitlendi" diye gelen bağlantıya tıkladığınızda virüs sizin de hesabınıza bulaşıyor ve listenizdeki kişilere virüslü içerikler gönderiliyor.

 

İnternet aleminin art niyetli kullanıcıları bir gün bile boş durmuyor. Sürekli virüs vakasıyla gündeme gelen mikro blog devi Twitter'da bugünlerde yepyeni bir virüs türedi.

 

Twitter'dan “Üzgünüz hesabınız kilitlendi. Size özel bağlantıdan hesabınızı doğrulayınız.” diye bir DM (Direkt Mesaj) geldiğinde bu bağlantıya sakın tıklamayın. Zira bağlantıya tıkladığınızda sizden kullanıcı adı ve şifrenizi istiyor. Bu bilgileri girdiğinizde ise hesabınıza virüs bulaşıyor. Hesabınızdaki takip ettiğiniz kişilere ve takipçilerinize bu mesaj gönderiliyor. Böylece bu virüs ağı hızlıca yayılıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.