A 101 de Şok Eden Gelişme

16.08.2016 - 12:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

A 101 de Şok Eden Gelişme

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda, bünyesinde A101 marketler zincirini de bulunduran Yeni Mağazacılık A.Ş. sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı   Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na  (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları  iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye (A-101)  düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ın da  aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda, bünyesinde A101 marketler zincirini de bulunduran Yeni Mağazacılık A.Ş. sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı

 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na  (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları  iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye (A-101)  düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ın da  aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.