Mehmet Efe den Kınama

18.08.2016 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mehmet Efe den Kınama

BBP MKYK üyesi Mehmet Efe yaptığı basın açıklamasında sumları söyledi Elazığ, Van ve Bitlis deki hain pkk saldırılarında şehit olan asker, polis ve masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum.  Terör kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın kurulduğumuz günden bu yana bunun karşısında olduk.  Bugün de yarın da karşısında olacağız.   Bir ülkenin terör hadiselerini yaşamaması için bu tür patlamalarla karşı karşıya kalmaması için mutlaka istihbaratının güçlü olması, bu hadiselere yoğunlaşması ve bu hadiselerin önceden bilgisine ulaşabilmesine bağlıdır. Eğer istihbaratınız zafiyet gösteriyorsa, bu tür hadiselerin bilgisini önceden alamıyorsa bu tür olaylarla karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz olur.   Ülkemiz de iktidar ve muhalet partileri her türlü darbe ve teröre karşı uzlaşmışken sonuna kadar gidilmeli. Milletimiz bu alçakça yapılan saldırılardan bir an önce kurtulmalıdır. Pkk terör örgütünün kökünü kazımanın yolu onunla topyekûn mücadele etmekten geçiyor. Bu anlamda pkk/kck ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam etmelidir.   Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve güvenlik kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. yaşanan bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum, bunu gerçekleştirenleri de lanetliyorum.  

BBP MKYK üyesi Mehmet Efe yaptığı basın açıklamasında sumları söyledi

Elazığ, Van ve Bitlis deki hain pkk saldırılarında şehit olan asker, polis ve masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum.  Terör kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın kurulduğumuz günden bu yana bunun karşısında olduk.  Bugün de yarın da karşısında olacağız.

 

Bir ülkenin terör hadiselerini yaşamaması için bu tür patlamalarla karşı karşıya kalmaması için mutlaka istihbaratının güçlü olması, bu hadiselere yoğunlaşması ve bu hadiselerin önceden bilgisine ulaşabilmesine bağlıdır. Eğer istihbaratınız zafiyet gösteriyorsa, bu tür hadiselerin bilgisini önceden alamıyorsa bu tür olaylarla karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz olur.

 

Ülkemiz de iktidar ve muhalet partileri her türlü darbe ve teröre karşı uzlaşmışken sonuna kadar gidilmeli. Milletimiz bu alçakça yapılan saldırılardan bir an önce kurtulmalıdır. Pkk terör örgütünün kökünü kazımanın yolu onunla topyekûn mücadele etmekten geçiyor. Bu anlamda pkk/kck ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam etmelidir.

 

Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve güvenlik kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. yaşanan bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum, bunu gerçekleştirenleri de lanetliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.