Teröre karşı valilikten bariyer

GÜNDEM 20.08.2016 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Teröre karşı valilikten bariyer

denizli haber / denizli 20 haber / Teröre karşı valilikten bariyer

Denizli Valiliği, son günlerde artan terör olayları ve bombalı araçlara karşı tedbir alarak valilik önüne beton bariyer yerleştirdi. Türkiye'nin birçok ilinde, şehir merkezlerinde artan terör saldırılarına karşı, Denizli’de de valilik tarafından hükümet konağı önüne beton bariyerler konularak önlem alıyor. Daha önce Denizli Emniyet Müdürlüğü Beton bariyerlerle önlem almıştı. Denizli Valiliği de aynı yöntemle önlem aldı. Karakol önlerine de nöbetçi polislerin nöbet alanlarına beton nöbet yerleri konulmuştu.   Gece yarısında vinç yardımıyla Denizli Valiliği önüne beton bariyerler yerleştirerek terör saldırılarına karşı önlem alındı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Teröre karşı valilikten bariyer

Denizli Valiliği, son günlerde artan terör olayları ve bombalı araçlara karşı tedbir alarak valilik önüne beton bariyer yerleştirdi.

Türkiye'nin birçok ilinde, şehir merkezlerinde artan terör saldırılarına karşı, Denizli’de de valilik tarafından hükümet konağı önüne beton bariyerler konularak önlem alıyor. Daha önce Denizli Emniyet Müdürlüğü Beton bariyerlerle önlem almıştı. Denizli Valiliği de aynı yöntemle önlem aldı. Karakol önlerine de nöbetçi polislerin nöbet alanlarına beton nöbet yerleri konulmuştu.

 

Gece yarısında vinç yardımıyla Denizli Valiliği önüne beton bariyerler yerleştirerek terör saldırılarına karşı önlem alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.