Denizli'de sağnak yağış

DENİZLİ 20.08.2016 - 17:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de sağnak yağış

Denizli'de sağnak yağış / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de hava sıcaklığı 22 ile 35 derece arası değişirken, öğleden sonra yağan sağanak yağış bazı bölgelerde su birikintilerine neden oldu.   Öğleden sonra saat 16.30 başlayan sağanak yağış etkili oldu. Gök gürültülü yağan yağmur zaman zaman kesilmesine rağmen yaklaşık 1 saat sürdü. Yağan yağmur nedeniyle bazı bölgelerde yağmur suyunun birikmesine neden oldu. Bir anda bastıran yağmur Denizlilere zor anlaş yaşattı. Meteorolojinin yaptığı açıklamada Cumartesi ve Pazar günlerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   MOBİL KULLANICILARI VİDEO'YU MASAÜSTÜ GÖRÜNÜMDEN SEYREDEBİLİR  
Denizli'de sağnak yağış / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de hava sıcaklığı 22 ile 35 derece arası değişirken, öğleden sonra yağan sağanak yağış bazı bölgelerde su birikintilerine neden oldu.

 

Öğleden sonra saat 16.30 başlayan sağanak yağış etkili oldu. Gök gürültülü yağan yağmur zaman zaman kesilmesine rağmen yaklaşık 1 saat sürdü. Yağan yağmur nedeniyle bazı bölgelerde yağmur suyunun birikmesine neden oldu. Bir anda bastıran yağmur Denizlilere zor anlaş yaşattı. Meteorolojinin yaptığı açıklamada Cumartesi ve Pazar günlerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

MOBİL KULLANICILARI VİDEO'YU MASAÜSTÜ GÖRÜNÜMDEN SEYREDEBİLİR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.