Ömer Turan’ın iddiaları cevap arıyor

DENİZLİ 24.08.2016 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ömer Turan’ın iddiaları cevap arıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Ömer Turan’ın iddiaları cevap arıyor

Denizli Çivrilli Gazeteci -Yazar Ömer Turan birbirinden ilginç iddialarda bulunarak, FETÖ/PDY soruşturma kapsamında ilişkisi bulunduğunu iddia ettiği, Denizlili iş adamalarının gözaltına alınmadığını belirtti. Ömer Turan birçok iddiaya sosyal medya hesabında yer vererek cevap aradı.   Gazeteci Ömer Turan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Denizli’deki FETÖ/PDY’ ye yönelik birçok isim hakkında iddialarda bulundu. İddialarından biride Denizli ve Çivril’in FETÖ’ nün en önemli kasa ve merkez üslerinden biri olduğu, FETÖ’ nün kurmay aklının yarısı Denizlilidir dedi. Aynı zamanda  2,3,4 ve 5 numaralı kurmayların Denizlili olduğu iddiaları arasında.   Denizli’den birçok iş adamının ismini vererek iddialarını sürdüren Turan,  “Yönetici kesimine dokunmayıp, sıradan öğretmen ve hademeleri tutuklatsanız, FETÖ soruşturmasına gölge düşürürsünüz. Lider kadro tutuklanmalı” dedi.   Turan’ın sosyal medya hesabında paylaşımlarının bazıları ise şöyle;   Çivril'deki fetö soruşturması fetöcüler tarafından engelleniyor ve sulandırılıyor. Bunu yapan işadamı ve siyasetçileri deşifre ederiz. Birkez daha diyorum, Denizli ve Çivril fetö yapılanması çökertilirse, Fetönün küresel altın-elmas kaçakçılığı ortaya çıkar, fetö çöker. Çivril'de Fetöcü olduğunu beşikteki çocukların bile bildiği isimlere dokunulmaz ise onları koruyanları açıkça isim isim yazacağım. Çivril'in fetönün altın kasası olduğunu beşikteki çoçuk bile biliyor. Altıncı fetöcülere niye dokunulmuyor, niye altınlara el konulmuyor Çivrilli işadamı fetöcüler ve altıncılar altınlarıyla birlikte kaçarsa, buna göz yuman sorumlular hesabını verir.     Ömer Turan, Denizli’nin önemli iş adamalarından birinin oğlunun TUSKON Başkanı Rızanur Meral’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tehdit içeren konuşmasında bulunduğunu ve alkışladığını iddia etti. İddia ettiği iş adamı cevap olarak, oğlumun 17-25 Aralık sonrası hiç bir ilişkisi olmadığını belirtti. Ömer Turan’ın ileri sürdüğü iddia ve iftirayı reddediyoruz, Gerçek dışıdır! Yalandır! Bu haksız iddiası ve iftirası sebebiyle hakkında dava açacaklarını belirtti.
denizli haber / denizli 20 haber / Ömer Turan’ın iddiaları cevap arıyor

Denizli Çivrilli Gazeteci -Yazar Ömer Turan birbirinden ilginç iddialarda bulunarak, FETÖ/PDY soruşturma kapsamında ilişkisi bulunduğunu iddia ettiği, Denizlili iş adamalarının gözaltına alınmadığını belirtti. Ömer Turan birçok iddiaya sosyal medya hesabında yer vererek cevap aradı.

 

Gazeteci Ömer Turan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Denizli’deki FETÖ/PDY’ ye yönelik birçok isim hakkında iddialarda bulundu. İddialarından biride Denizli ve Çivril’in FETÖ’ nün en önemli kasa ve merkez üslerinden biri olduğu, FETÖ’ nün kurmay aklının yarısı Denizlilidir dedi. Aynı zamanda  2,3,4 ve 5 numaralı kurmayların Denizlili olduğu iddiaları arasında.

 

Denizli’den birçok iş adamının ismini vererek iddialarını sürdüren Turan,  “Yönetici kesimine dokunmayıp, sıradan öğretmen ve hademeleri tutuklatsanız, FETÖ soruşturmasına gölge düşürürsünüz. Lider kadro tutuklanmalı” dedi.

 

Turan’ın sosyal medya hesabında paylaşımlarının bazıları ise şöyle;

 

Çivril'deki fetö soruşturması fetöcüler tarafından engelleniyor ve sulandırılıyor. Bunu yapan işadamı ve siyasetçileri deşifre ederiz.

Birkez daha diyorum, Denizli ve Çivril fetö yapılanması çökertilirse, Fetönün küresel altın-elmas kaçakçılığı ortaya çıkar, fetö çöker.

Çivril'de Fetöcü olduğunu beşikteki çocukların bile bildiği isimlere dokunulmaz ise onları koruyanları açıkça isim isim yazacağım.

Çivril'in fetönün altın kasası olduğunu beşikteki çoçuk bile biliyor. Altıncı fetöcülere niye dokunulmuyor, niye altınlara el konulmuyor

Çivrilli işadamı fetöcüler ve altıncılar altınlarıyla birlikte kaçarsa, buna göz yuman sorumlular hesabını verir.

 

 

Ömer Turan, Denizli’nin önemli iş adamalarından birinin oğlunun TUSKON Başkanı Rızanur Meral’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tehdit içeren konuşmasında bulunduğunu ve alkışladığını iddia etti. İddia ettiği iş adamı cevap olarak, oğlumun 17-25 Aralık sonrası hiç bir ilişkisi olmadığını belirtti. Ömer Turan’ın ileri sürdüğü iddia ve iftirayı reddediyoruz, Gerçek dışıdır! Yalandır! Bu haksız iddiası ve iftirası sebebiyle hakkında dava açacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.