Pamukkale Mobeselerle Donatıldı

DENİZLİ 24.08.2016 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale Mobeselerle Donatıldı

denzili haber / denizli 20 haber / Pamukkale Mobeselerle Donatıldı

Pamukkale Belediyesi, asayiş ve güvenliğine katkı sağlamak adına ilçe sınırlarında bulunan mahalleleri mobese kameraları ile donatmaya devam ediyor. Daha önce 22 mahallede yapılan mobese kameraları yeni protokol çerçevesinde 20 mahalleye daha yerleştirilecek. Plaka ve yüz tanıma sistemi ile yüksek çözünürlük özelliği bulunan yeni mobese kameraları ile yaşanabilecek olaylara karşı güvenlik güçlerince suçlu tespiti daha modern ortamda yapılacak.   Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin katıldı.   Protokol imza töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ana hizmetlerinin dışında farklı projelerle halka hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Bu çerçevede daha önce 22 mahallede başlattıkları mobese sistemi ile donatılması projesinde bugün düzenlenen törenle 20 mahalle ile devam ettiklerini, geriye kalan 26 mahallenin tamamının da mobese sistemi ile donatılacağını söyleyen Başkan Gürlesin, bunun Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. Toplamda 68 mahallenin mobese ile donatılmasının 2016 yılı sonunda tamamlanacağını sözlerine ekleyen Gürlesin, 68 mahallenin mobese ile donatılmasının toplam maliyetinin 4 milyon TL olduğunu söyledi.   İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da İlimiz asayişine büyük katkı sağlayan Mobese Sisteminin önemine değindi. Mobese kameralarının faillerin tespitinde çok önemli yer edindiğini vurgulayan Namal, Pamukkale Belediyesi’ne bu konuda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.   Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ise halkın huzuru ve güvenliği için Mobese Sistemini Pamukkale ilçesindeki mahallelere kazandıran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek; “Pamukkale Belediyemiz, 2014 yılından başlayarak bugüne kadar emniyet bölgesinde hiçbir mahalle dışarıda kalmayacak şekilde ihtiyaç duyulan, emniyetin tespit ettiği yerleri kameralarla donatarak emniyet ve asayişe katkı sağladı.  Bugünkü protokolle beraber 42 mahallemizde 203 kamerayla huzur ve güveni tesis etmek adına emniyet asayiş hizmetlerine katkı verilmiş olacak. Ayrıca bunlar tabi yüz tanıma ve plaka okuma gibi özelliklere sahip HD özellikte, yüksek çözünürlükte kameralar. Bunun için de teşekkür ediyorum.” dedi.   Önümüzdeki hafta Pamukkale İlçemizin jandarma sorumluluk bölgesinde kalan mahallelerimizin mobese kameraları ile donatılması için protokol imzalanacağı müjdesini veren Sayın Valimiz, mobese kamera sistemi ile vatandaşlarımızın huzur içinde hayatlarını sürdüreceklerini söyledi.   Konuşmaların ardından Pamukkale ilçesinde 20 mahalleye yapılacak olan Mobese Sistemi ile ilgili protokol,  Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından imzalandı.
denzili haber / denizli 20 haber / Pamukkale Mobeselerle Donatıldı

Pamukkale Belediyesi, asayiş ve güvenliğine katkı sağlamak adına ilçe sınırlarında bulunan mahalleleri mobese kameraları ile donatmaya devam ediyor. Daha önce 22 mahallede yapılan mobese kameraları yeni protokol çerçevesinde 20 mahalleye daha yerleştirilecek. Plaka ve yüz tanıma sistemi ile yüksek çözünürlük özelliği bulunan yeni mobese kameraları ile yaşanabilecek olaylara karşı güvenlik güçlerince suçlu tespiti daha modern ortamda yapılacak.

 

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin katıldı.

 

Protokol imza töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ana hizmetlerinin dışında farklı projelerle halka hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Bu çerçevede daha önce 22 mahallede başlattıkları mobese sistemi ile donatılması projesinde bugün düzenlenen törenle 20 mahalle ile devam ettiklerini, geriye kalan 26 mahallenin tamamının da mobese sistemi ile donatılacağını söyleyen Başkan Gürlesin, bunun Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. Toplamda 68 mahallenin mobese ile donatılmasının 2016 yılı sonunda tamamlanacağını sözlerine ekleyen Gürlesin, 68 mahallenin mobese ile donatılmasının toplam maliyetinin 4 milyon TL olduğunu söyledi.

 

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da İlimiz asayişine büyük katkı sağlayan Mobese Sisteminin önemine değindi. Mobese kameralarının faillerin tespitinde çok önemli yer edindiğini vurgulayan Namal, Pamukkale Belediyesi’ne bu konuda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ise halkın huzuru ve güvenliği için Mobese Sistemini Pamukkale ilçesindeki mahallelere kazandıran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek; “Pamukkale Belediyemiz, 2014 yılından başlayarak bugüne kadar emniyet bölgesinde hiçbir mahalle dışarıda kalmayacak şekilde ihtiyaç duyulan, emniyetin tespit ettiği yerleri kameralarla donatarak emniyet ve asayişe katkı sağladı.  Bugünkü protokolle beraber 42 mahallemizde 203 kamerayla huzur ve güveni tesis etmek adına emniyet asayiş hizmetlerine katkı verilmiş olacak. Ayrıca bunlar tabi yüz tanıma ve plaka okuma gibi özelliklere sahip HD özellikte, yüksek çözünürlükte kameralar. Bunun için de teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Önümüzdeki hafta Pamukkale İlçemizin jandarma sorumluluk bölgesinde kalan mahallelerimizin mobese kameraları ile donatılması için protokol imzalanacağı müjdesini veren Sayın Valimiz, mobese kamera sistemi ile vatandaşlarımızın huzur içinde hayatlarını sürdüreceklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından Pamukkale ilçesinde 20 mahalleye yapılacak olan Mobese Sistemi ile ilgili protokol,  Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.