Emniyet Genel Müdürlüğü Uyardı

GÜNDEM 24.08.2016 - 17:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyardı

denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet Genel Müdürlüğü Uyardı

Emniyet Genel Müdürlüğü, tüm havalimanlarına yazı gönderdi. Yazıda yolcuların aranması konusunda daha dikkatli olunması istenildi.   Terör örgütlerinin canlı bomba eylemi ihtimaline karşı güvenlik güçleri üst düzey teyakkuz durumuna geçti. Türkiye'nin en büyük sınır kapısı olan ve günde 100 bine yakın yolcunun giriş çıkış yaptığı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da canlı bomba saldırıları ihtimaline karşı polis ve özel güvenlik kuvvetleri uyarıldı.   TİTİZ ŞEKİLDE ARAMA Edinilen bilgiye göre, özellikle çocuk, hamile kadın, engelli ve yaşlı yolculara daha fazla dikkat edilmesi, daha titiz şekilde arama yapılması istendi.
denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet Genel Müdürlüğü Uyardı

Emniyet Genel Müdürlüğü, tüm havalimanlarına yazı gönderdi. Yazıda yolcuların aranması konusunda daha dikkatli olunması istenildi.

 

Terör örgütlerinin canlı bomba eylemi ihtimaline karşı güvenlik güçleri üst düzey teyakkuz durumuna geçti.

Türkiye'nin en büyük sınır kapısı olan ve günde 100 bine yakın yolcunun giriş çıkış yaptığı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da canlı bomba saldırıları ihtimaline karşı polis ve özel güvenlik kuvvetleri uyarıldı.

 

TİTİZ ŞEKİLDE ARAMA

Edinilen bilgiye göre, özellikle çocuk, hamile kadın, engelli ve yaşlı yolculara daha fazla dikkat edilmesi, daha titiz şekilde arama yapılması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.