Otomobili defalarca çizdi

DENİZLİ 25.08.2016 - 08:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otomobili defalarca çizdi

denizli haber / denizli 20 haber / Otomobili defalarca çizdi

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda, park halindeki lüks otomobil, bir kişi tarafından defalarca çizildi.   Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nde aracını park eden vatandaş, sabah aracının başına geldiğinde, gözlerine inanamadı. Park halindeki aracının sağ tarafında çizikleri gören araç sahibi, adeta şok yaşadı. Araç sahibi otomobilini bu hale kimin getirdiğini araştırmaya başladı. En yakın bölgedeki güvenlik kameralarını kontrol eden vatandaş, aracını kasıtlı olarak defalarca çizen şahsın görüntülerine ulaştı.   Kamera görüntülerinde, sabah saatlerinde kimliği henüz tespit edilemeyen kişi, elindeki cisimle aracın park halinde bulunduğu noktada birkaç tur attıktan sonra otomobili çizmeye başladı. Otomobilin etrafında dolaşan sahsın etrafı kontrol ederek yaptığı bu duyarsız davranış vatandaşlardan tepki aldı. Olayın görüntülerini Emniyet birimlerine teslim ederek şikayetçi olan otomobil sahibi, en kısa sürede aracına zarar veren kişinin bulunmasını istiyor.
denizli haber / denizli 20 haber / Otomobili defalarca çizdi

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda, park halindeki lüks otomobil, bir kişi tarafından defalarca çizildi.

 

Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nde aracını park eden vatandaş, sabah aracının başına geldiğinde, gözlerine inanamadı. Park halindeki aracının sağ tarafında çizikleri gören araç sahibi, adeta şok yaşadı. Araç sahibi otomobilini bu hale kimin getirdiğini araştırmaya başladı. En yakın bölgedeki güvenlik kameralarını kontrol eden vatandaş, aracını kasıtlı olarak defalarca çizen şahsın görüntülerine ulaştı.

 

Kamera görüntülerinde, sabah saatlerinde kimliği henüz tespit edilemeyen kişi, elindeki cisimle aracın park halinde bulunduğu noktada birkaç tur attıktan sonra otomobili çizmeye başladı. Otomobilin etrafında dolaşan sahsın etrafı kontrol ederek yaptığı bu duyarsız davranış vatandaşlardan tepki aldı. Olayın görüntülerini Emniyet birimlerine teslim ederek şikayetçi olan otomobil sahibi, en kısa sürede aracına zarar veren kişinin bulunmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.