Bu yolcu çok özel

YAŞAM 26.08.2016 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu yolcu çok özel

denizli haber / denizli 20 haber / Bu yolcu çok özel

Türkiye’de birçok ilginç görüntülere sahne olan olaylara bir yenisi Denizli- Antalya yolunda objektiflere yansıdı.   Denizli-Antalya yolu Acıpayam İlçesi’ne yakın bölgede görüntülenen bu olay, görenlere tebessüm ettiriyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların kurban tedariklerini yapmaya başlaması ve bunların taşımasında ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oluyor.   Acıpayam mevkiinde rastlanan bu görüntü Antalya plakalı bir aracın arka kısmına konulmuş koyunun, pencereden dışarı bakması vatandaşların dikkatini çekti. Bu fotoğrafı görüntüleyen vatandaş sosyal medyada paylaşarak, “Genelde çocuk görmeye alışık olsam da bu daha iyi geldi” şeklinde yorum yaparak tebessüm etti.    
denizli haber / denizli 20 haber / Bu yolcu çok özel

Türkiye’de birçok ilginç görüntülere sahne olan olaylara bir yenisi Denizli- Antalya yolunda objektiflere yansıdı.

 

Denizli-Antalya yolu Acıpayam İlçesi’ne yakın bölgede görüntülenen bu olay, görenlere tebessüm ettiriyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların kurban tedariklerini yapmaya başlaması ve bunların taşımasında ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oluyor.

 

Acıpayam mevkiinde rastlanan bu görüntü Antalya plakalı bir aracın arka kısmına konulmuş koyunun, pencereden dışarı bakması vatandaşların dikkatini çekti. Bu fotoğrafı görüntüleyen vatandaş sosyal medyada paylaşarak, “Genelde çocuk görmeye alışık olsam da bu daha iyi geldi” şeklinde yorum yaparak tebessüm etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.