Cizre'de şehit olan 11 polisten 9'unun kimliği açıklandı

GÜNDEM 27.08.2016 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cizre'de şehit olan 11 polisten 9'unun kimliği açıklandı

denizli haber / denizli 20 haber / Cizre'de şehit olan 11 polisten 9'unun kimliği açıklandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde eli kanlı PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda şehit olan 11 polisten 9'unun kimliği ve memleketleri açıklandı.    Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 polisten 9'nun kimliği belirlendi.   İŞTE ŞEHİT OLAN 9 POLİSİN KİMLİĞİ Şehit olan polislerin 27 yaşındaki Harun Maytalman (Ordu), 22 yaşındaki Burak Mart (Osmaniye), 22 yaşındaki Ferhat Bozkurt (Kırıkkale), 32 yaşındaki Mehmet Dama (Afyonkarahisar), 43 yaşındaki Abdülhamit Kaya (Ardahan), 24 yaşındaki Tayfun Doğan (Osmaniye), 23 yaşındaki Osman Budak (Osmaniye), 26 yaşındaki Gökhan Kıncak (Balıkesir) ve Halil İbrahim Eriç (Çanakkale) oldukları öğrenildi. Diğer 2 şehidin kimliklerinin belirleme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.   Cizre'de bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 polisten 7'si için tören düzenlendi. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Komutanlığı'ndaki töreninin ardından şehitler Harun Maytalman, Burak Mart, Ferhat Bozkurt, Mehmet Dama, Abdülhamit Kaya, Tayfun Doğan ve Osman Budak'ın cenazeleri memleketlerine uğurlandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Cizre'de şehit olan 11 polisten 9'unun kimliği açıklandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde eli kanlı PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda şehit olan 11 polisten 9'unun kimliği ve memleketleri açıklandı. 

 

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 polisten 9'nun kimliği belirlendi.

 

İŞTE ŞEHİT OLAN 9 POLİSİN KİMLİĞİ

Şehit olan polislerin 27 yaşındaki Harun Maytalman (Ordu), 22 yaşındaki Burak Mart (Osmaniye), 22 yaşındaki Ferhat Bozkurt (Kırıkkale), 32 yaşındaki Mehmet Dama (Afyonkarahisar), 43 yaşındaki Abdülhamit Kaya (Ardahan), 24 yaşındaki Tayfun Doğan (Osmaniye), 23 yaşındaki Osman Budak (Osmaniye), 26 yaşındaki Gökhan Kıncak (Balıkesir) ve Halil İbrahim Eriç (Çanakkale) oldukları öğrenildi. Diğer 2 şehidin kimliklerinin belirleme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

 

Cizre'de bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 polisten 7'si için tören düzenlendi. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Komutanlığı'ndaki töreninin ardından şehitler Harun Maytalman, Burak Mart, Ferhat Bozkurt, Mehmet Dama, Abdülhamit Kaya, Tayfun Doğan ve Osman Budak'ın cenazeleri memleketlerine uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.