Hakkari'de çatışma: 4 asker yaralı

ASAYİŞ 27.08.2016 - 15:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hakkari'de çatışma: 4 asker yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Hakkari'de çatışma: 4 asker yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde asker ve bir grup PKK'lı arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı.   Hakkari Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan 2'si ağır olmak üzere 4 asker, Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 2'Sİ AĞIR 4 ASKER YARALI Şemdinli ilçesi Yeşilova karakoluna askerler Gerdan tepe ve bölgesine operasyona çıkan güvenlik güçleri ile PKK üyeleri arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada yaralanan 2'si ağır 4 yaralı helikopterle Hakkari’ye getirildi.   ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR Yaralılar, Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bölgeye helikopterler gönderilerek çatışmaların devam ettiği belirtildi. VALİ AÇIKLAMA YAPTI Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak ise çatışmada 2'si ağır olmak üzere 4 askerin yaralandığını ve Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını söyledi.
denizli haber / denizli 20 haber / Hakkari'de çatışma: 4 asker yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde asker ve bir grup PKK'lı arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı.

 

Hakkari Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan 2'si ağır olmak üzere 4 asker, Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.



2'Sİ AĞIR 4 ASKER YARALI

Şemdinli ilçesi Yeşilova karakoluna askerler Gerdan tepe ve bölgesine operasyona çıkan güvenlik güçleri ile PKK üyeleri arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada yaralanan 2'si ağır 4 yaralı helikopterle Hakkari’ye getirildi.

 

ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Yaralılar, Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bölgeye helikopterler gönderilerek çatışmaların devam ettiği belirtildi.



VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak ise çatışmada 2'si ağır olmak üzere 4 askerin yaralandığını ve Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.