Her nakil aracına özel güvenlik ekibi

GÜNDEM 29.08.2016 - 08:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Her nakil aracına özel güvenlik ekibi

denizli haber / denizli 20 haber / Her nakil aracına özel güvenlik ekibi

Terör örgütlerinin patlayıcı maddelerle gerçekleştirdiği saldırılarla ilgili yeni önlemler alındı. Nitratlı gübre ve tüplerle ilgili yasakların ve yeni uygulamaların ardından, sivil kullanım amaçlı patlayıcı maddeler için de ekstra tedbirler devreye sokuldu.   Piroteknik maddeler, ses ve gaz fişeği ile av fişekleri dışındaki sivil kullanım amaçlı patlayıcı maddelerin nakli esnasında her nakil aracı için en az bir silahlı özel güvenlik görevlisi bulundurulması zorunluluk olacak. Nakil müracaatlarında silahlı özel güvenlik görevlisi görevlendirdiğini bildirmeyenlere, “Patlayıcı Madde Taşıma İzin Belgesi” düzenlenmeyecek. Depo ve üretim tesisleri ile nakillerde silahlı özel güvenlik görevlisi görevlendirilip görevlendirilmediği denetlenecek. Görevlendirmeyenler hakkında işlem yapılacak.
denizli haber / denizli 20 haber / Her nakil aracına özel güvenlik ekibi

Terör örgütlerinin patlayıcı maddelerle gerçekleştirdiği saldırılarla ilgili yeni önlemler alındı. Nitratlı gübre ve tüplerle ilgili yasakların ve yeni uygulamaların ardından, sivil kullanım amaçlı patlayıcı maddeler için de ekstra tedbirler devreye sokuldu.

 

Piroteknik maddeler, ses ve gaz fişeği ile av fişekleri dışındaki sivil kullanım amaçlı patlayıcı maddelerin nakli esnasında her nakil aracı için en az bir silahlı özel güvenlik görevlisi bulundurulması zorunluluk olacak. Nakil müracaatlarında silahlı özel güvenlik görevlisi görevlendirdiğini bildirmeyenlere, “Patlayıcı Madde Taşıma İzin Belgesi” düzenlenmeyecek. Depo ve üretim tesisleri ile nakillerde silahlı özel güvenlik görevlisi görevlendirilip görevlendirilmediği denetlenecek. Görevlendirmeyenler hakkında işlem yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.