Sema Ramazanoğlu Hacker Mağduru

GÜNDEM 30.08.2016 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sema Ramazanoğlu Hacker Mağduru

denizli haber / denizli 20 haber / Sema Ramazanoğlu Hacker Mağduru

Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, twitter hesabının başkaları tarafından hacklendiğini belirterek mesaj yolladı. Son zamanlarda bir çok ünlünün twitter hesabının çalınmasına bir yenisi daha eklendi. Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun hesabı da dün gece saatlerinde bilinmeyen kişilerce ele geçirildi. Milletvekili yasal işlemlerin başlatıldığını  ve şahsına ait hiç bir hesap bulunmadığını bildirdi  .Sözlerine; Adıma gelen hesaplardan gelen mesajlara ve tweetlere  itibar etmeyiniz diye devam etti. Gerekli hukuksal işlem başlatıldığını belirtti.
denizli haber / denizli 20 haber / Sema Ramazanoğlu Hacker Mağduru

Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, twitter hesabının başkaları tarafından hacklendiğini belirterek mesaj yolladı.

Son zamanlarda bir çok ünlünün twitter hesabının çalınmasına bir yenisi daha eklendi. Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun hesabı da dün gece saatlerinde bilinmeyen kişilerce ele geçirildi. Milletvekili yasal işlemlerin başlatıldığını  ve şahsına ait hiç bir hesap bulunmadığını bildirdi  .Sözlerine; Adıma gelen hesaplardan gelen mesajlara ve tweetlere  itibar etmeyiniz diye devam etti. Gerekli hukuksal işlem başlatıldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.