Motosiklet sürücüsü kazada kaldırıma fırladı

DENİZLİ 31.08.2016 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Motosiklet sürücüsü kazada kaldırıma fırladı

denizli haber / denizli 20 haber / Motosiklet sürücüsü kazada kaldırıma fırladı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.   Denizli  Akkonak Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde meydana gelen kaza, bu sabah 07.30 sıralarında meydana geldi. Dumlupınar Caddesi üzerinde seyir halindeki otomobil sokağa girişi sırasında motosikletli sürücü sağ taraftan çarparak motosiklet üzerinden kaldırıma fırladı. Yaşanan kazanın ardında şok yaşayan motosiklet sürücüsü bir süre yerde uzanmış şekilde bekledi. Başında bulunan kaskın sayesinde ciddi bir yaralanma geçirmeyen sürücüye çevredeki vatandaşlar yardımcı oldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde müdahale etti.   Yaşanan kazada ciddi bir yaralanma olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Motosiklet sürücüsü kazada kaldırıma fırladı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Denizli  Akkonak Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde meydana gelen kaza, bu sabah 07.30 sıralarında meydana geldi. Dumlupınar Caddesi üzerinde seyir halindeki otomobil sokağa girişi sırasında motosikletli sürücü sağ taraftan çarparak motosiklet üzerinden kaldırıma fırladı. Yaşanan kazanın ardında şok yaşayan motosiklet sürücüsü bir süre yerde uzanmış şekilde bekledi. Başında bulunan kaskın sayesinde ciddi bir yaralanma geçirmeyen sürücüye çevredeki vatandaşlar yardımcı oldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde müdahale etti.

 

Yaşanan kazada ciddi bir yaralanma olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.