Van'dan Acı Haber: Çatışma Devam Ediyor

ASAYİŞ 01.09.2016 - 16:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Van'dan Acı Haber: Çatışma Devam Ediyor

denizli haber / denizli 20 haber / Van'dan Acı Haber: Çatışma Devam Ediyor

Van’ın Çaldıran ilçesinden yine acı haberler geliyor.   Tendürek dağı eteklerinde PKK'lılarla güvenlik görevlileri arasında çıkan çatışmada 1 korucu şehit olurken, 3 korucu ise yaralandı. Alınan bilgilere göre, Çaldıran ilçe sınırları içerisinde kalan Tendürek Dağı’nda PKK üyelerine yönelik operasyon yapıldı.   ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR Operasyonda yaşanan çatışmada geçici köy korucusu İhsan Taş şehit olurken, 3 korucu ise yaralandı. Korucular helikopterle hastaneye kaldırılırken, bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.   SİİRT'TE DE 1 ASKER ŞEHİT 1 ASKER YARALI Bugün sabah saatlerinde Siirt'ten de acı haber gelmişti. PKK'ya yönelik Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyü kırsalında başlatılan operasyonda güvenlik güçleri ile bir grup  terörist arasında çatışma yaşanmış, teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu 1 asker  şehit olurken, 1 asker de yaralanmıştı. 
denizli haber / denizli 20 haber / Van'dan Acı Haber: Çatışma Devam Ediyor

Van’ın Çaldıran ilçesinden yine acı haberler geliyor.

 

Tendürek dağı eteklerinde PKK'lılarla güvenlik görevlileri arasında çıkan çatışmada 1 korucu şehit olurken, 3 korucu ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Çaldıran ilçe sınırları içerisinde kalan Tendürek Dağı’nda PKK üyelerine yönelik operasyon yapıldı.

 

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Operasyonda yaşanan çatışmada geçici köy korucusu İhsan Taş şehit olurken, 3 korucu ise yaralandı. Korucular helikopterle hastaneye kaldırılırken, bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

 

SİİRT'TE DE 1 ASKER ŞEHİT 1 ASKER YARALI

Bugün sabah saatlerinde Siirt'ten de acı haber gelmişti. PKK'ya yönelik Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyü kırsalında başlatılan operasyonda güvenlik güçleri ile bir grup  terörist arasında çatışma yaşanmış, teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu 1 asker  şehit olurken, 1 asker de yaralanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.