Pamuk tarlasını Kızılay'a bağışladı

DENİZLİ 02.09.2016 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamuk tarlasını Kızılay'a bağışladı

denizli haber / denizli 20 haber / Pamuk tarlasını Kızılay'a bağışladı

Denizlili hayırsever  Muammer Balıkçı isimli vatandaş,kendi pamuk tarlasını Kızılay'a bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi. Ulusal ve uluslararası insani yardım çalışmaları her kesim tarafından takdir ve hayranlıkla izlenen Türk Kızılay'ına bir destek de Muammer Balıkçı isimli vatandaştan geldi. Balıkçı, ekip biçtiği tarlasını anlamlı bir tavırda bulunarak Kızılay'a bağışladı. Kızılay Denizli Şubesi Erdal Otçu, sosyal medya hesabından bu anlamlı davranışı paylaştı. Erdal Otçu pamuk tarlasını Kızılay’a bağışlayan Muammer Balıkçı’ya teşekkür etti.  Pamuk tarlasını Kızılay’a bağışlayan hayırsever, Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ile birlikte tarlada gurur pozunu verdi.
denizli haber / denizli 20 haber / Pamuk tarlasını Kızılay'a bağışladı

Denizlili hayırsever  Muammer Balıkçı isimli vatandaş,kendi pamuk tarlasını Kızılay'a bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Ulusal ve uluslararası insani yardım çalışmaları her kesim tarafından takdir ve hayranlıkla izlenen Türk Kızılay'ına bir destek de Muammer Balıkçı isimli vatandaştan geldi. Balıkçı, ekip biçtiği tarlasını anlamlı bir tavırda bulunarak Kızılay'a bağışladı. Kızılay Denizli Şubesi Erdal Otçu, sosyal medya hesabından bu anlamlı davranışı paylaştı. Erdal Otçu pamuk tarlasını Kızılay’a bağışlayan Muammer Balıkçı’ya teşekkür etti.

 Pamuk tarlasını Kızılay’a bağışlayan hayırsever, Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ile birlikte tarlada gurur pozunu verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.