Avukatlar mahkemeye sevk edildi

DENİZLİ 02.09.2016 - 19:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Avukatlar mahkemeye sevk edildi

denizli haber / denizli 20 haber / Avukatlar mahkemeye sevk edildi

Denizli’de 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY örgütüne yönelik operasyonlarda soruşturma kapsamında gözaltına alınan avukatlar mahkemeye sevk edildi.   Edinilen bilgiye göre, soruşturma kapsamında 28 Ağustos günü avukatlara yönelik operasyonda aralarında Bank Asya Avukatı M.G’nin de aralarında bulunduğu 10 avukat gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan avukatların ifadesi tamamlandı ve adliyeye sevk edildi.    Adliyeye sevk edilen Av. K. K ile Av. E.T adli kontrolle serbest kalırken diğer 8 avukat mahkemeye sevk edildi ve tutuklama talep edildi. Tutuklama talep edilen avukatların henüz isimleri açıklanmadı.
denizli haber / denizli 20 haber / Avukatlar mahkemeye sevk edildi

Denizli’de 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY örgütüne yönelik operasyonlarda soruşturma kapsamında gözaltına alınan avukatlar mahkemeye sevk edildi.

 

Edinilen bilgiye göre, soruşturma kapsamında 28 Ağustos günü avukatlara yönelik operasyonda aralarında Bank Asya Avukatı M.G’nin de aralarında bulunduğu 10 avukat gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan avukatların ifadesi tamamlandı ve adliyeye sevk edildi.

 

 Adliyeye sevk edilen Av. K. K ile Av. E.T adli kontrolle serbest kalırken diğer 8 avukat mahkemeye sevk edildi ve tutuklama talep edildi. Tutuklama talep edilen avukatların henüz isimleri açıklanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.