PTT şubesini gündüz soydular

ASAYİŞ 05.09.2016 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PTT şubesini gündüz soydular

denizli haber / denizli 20 haber / PTT şubesini gündüz soydular

Denizli’de PTT Müdürlüğü Kıbrıs Şehitler şubesi kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyuldu. Kimsenin olmamasını fırsat bilen soyguncular kapıyı kitleyerek bayan memuru etkisiz hale getirdiler.   Akıl almaz olay Kıbrıs Şehitler PTT şubesinde gerçekleşti. Geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan olayda soyguncular polis tarafından aranıyor.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi, Kıbrıs Şehitler Caddesinde bulunan PTT Şubesi’nde işleyiş normal bir şekilde devam ederken, mesainin bitmesine kısa bir süre kala iki kişi PTT şubesine girerek vatandaşların bulunduğu sıraya girdi. İçerdeki vatandaşlar  çıktıktan sonra ,sona kalan kimliği henüz belirlenemeyen 2 zanlı şubede 1 çalışan bayanın kalmasını fırsat bilerek, soyguna başladılar. 2 zanlıdan biri kapıyı arkadan kilitleyerek dışarıyı kolaçan ederken, diğeri de PTT şubesinin tek çalışanı olan bayanı etkisiz hale getirip paraları alarak arkadaşıyla birlikte uzaklaştı.  PTT soygununda zanlıların aranmasına polis tarafından devam edilirken, ne kadar para çaldıkları bilinmiyor.
denizli haber / denizli 20 haber / PTT şubesini gündüz soydular

Denizli’de PTT Müdürlüğü Kıbrıs Şehitler şubesi kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyuldu. Kimsenin olmamasını fırsat bilen soyguncular kapıyı kitleyerek bayan memuru etkisiz hale getirdiler.

 

Akıl almaz olay Kıbrıs Şehitler PTT şubesinde gerçekleşti. Geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan olayda soyguncular polis tarafından aranıyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi, Kıbrıs Şehitler Caddesinde bulunan PTT Şubesi’nde işleyiş normal bir şekilde devam ederken, mesainin bitmesine kısa bir süre kala iki kişi PTT şubesine girerek vatandaşların bulunduğu sıraya girdi. İçerdeki vatandaşlar  çıktıktan sonra ,sona kalan kimliği henüz belirlenemeyen 2 zanlı şubede 1 çalışan bayanın kalmasını fırsat bilerek, soyguna başladılar. 2 zanlıdan biri kapıyı arkadan kilitleyerek dışarıyı kolaçan ederken, diğeri de PTT şubesinin tek çalışanı olan bayanı etkisiz hale getirip paraları alarak arkadaşıyla birlikte uzaklaştı.

 PTT soygununda zanlıların aranmasına polis tarafından devam edilirken, ne kadar para çaldıkları bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.