Denizli-Manisa Yolu'nda kaza: 2 kişi yaralı

DENİZLİ 06.09.2016 - 13:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Manisa Yolu'nda kaza: 2 kişi yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli-Manisa Yolu'nda kaza: 2 kişi yaralı

Denizli Manisa Yolu’nda yaşanan trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Buldan Manisa arası yolda, aşırı hızın neden olduğu ve yol çalışması dolayısı ile mıcırlanan yolda kontrolü kaybeden iki otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrasında yoldan çıkan bir otomobil takla attı.  Takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler yaptı. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli-Manisa Yolu'nda kaza: 2 kişi yaralı

Denizli Manisa Yolu’nda yaşanan trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Buldan Manisa arası yolda, aşırı hızın neden olduğu ve yol çalışması dolayısı ile mıcırlanan yolda kontrolü kaybeden iki otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrasında yoldan çıkan bir otomobil takla attı.  Takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler yaptı. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.