Dervent; "Maçı alacak güçteyiz"

SPOR 08.09.2016 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dervent; "Maçı alacak güçteyiz"

denizli haber / denizli 20 haber / Dervent; "Maçı alacak güçteyiz"

Denizlispor, Cumartesi günü saat 18.00’de ağırlayacağı Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Dervent, “Maçı alacak güçteyiz” diyerek kendilerinden emin olduklarını dile getirdi.   Teknik direktör Selahattin Dervent, Berkan ve Cihan’ın sakatlıklarının sürdüğünü açıklarken, Andaç ve Anıl’ın eksikliklerini kapatmak için de özel antrenman programı uyguladıklarını kaydetti. Lige verilen arada takımın toparlandığını ve performans grafiğinin daha da yükseldiğini ifade eden Dervent, futbolcuların kendi istediklerini yerine getirmek için yoğun çaba gösterdiklerini belirtti. Rakiplerinin 2’de 2 yaptığını ve çok ciddi bir çalışma yaptıklarını söyleyen yeşil siyahlıların hocası, “Kendi evimizde ve seyircimizin önünde oynamamız avantajımız. Yeni Malatyaspor, serisini sürdürmek istiyor ama biz de 3 puan istiyoruz. Maçı alacak güçteyiz” diye konuştu.   Hacı Selamoğlu  
denizli haber / denizli 20 haber / Dervent; "Maçı alacak güçteyiz"

Denizlispor, Cumartesi günü saat 18.00’de ağırlayacağı Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Dervent, “Maçı alacak güçteyiz” diyerek kendilerinden emin olduklarını dile getirdi.

 

Teknik direktör Selahattin Dervent, Berkan ve Cihan’ın sakatlıklarının sürdüğünü açıklarken, Andaç ve Anıl’ın eksikliklerini kapatmak için de özel antrenman programı uyguladıklarını kaydetti. Lige verilen arada takımın toparlandığını ve performans grafiğinin daha da yükseldiğini ifade eden Dervent, futbolcuların kendi istediklerini yerine getirmek için yoğun çaba gösterdiklerini belirtti. Rakiplerinin 2’de 2 yaptığını ve çok ciddi bir çalışma yaptıklarını söyleyen yeşil siyahlıların hocası, “Kendi evimizde ve seyircimizin önünde oynamamız avantajımız. Yeni Malatyaspor, serisini sürdürmek istiyor ama biz de 3 puan istiyoruz. Maçı alacak güçteyiz” diye konuştu.

 

Hacı Selamoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.