Şehidin Naaşı Memleketine Uğurlandı

DENİZLİ 10.09.2016 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehidin Naaşı Memleketine Uğurlandı

denizli haber / denizli 20 haber / Şehidin Naaşı Memleketine Uğurlandı

Denizli Merkezefendi ilçesinde görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Mahmut Sarıtaş’ın  naaşı Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenden sonra memleketine uğurlandı.   Dün gece Saat:00.42 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli 27182 ekip görevlisi polis memuru Mahmut Sarıtaş (30) kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.   Şehit Mahmut Sarıtaş için Denizli Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenden sonra memleketine gönderildi. Şehidin naaşı Manisa Salihli ilçesinde toprağa verilecek.   Denizli Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene,  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay Komutanı Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Şehidin eşi ve yakınlarının yanı sıra bir çok protokol üyesi ve vatandaşlar katıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Şehidin Naaşı Memleketine Uğurlandı

Denizli Merkezefendi ilçesinde görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Mahmut Sarıtaş’ın  naaşı Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenden sonra memleketine uğurlandı.

 

Dün gece Saat:00.42 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli 27182 ekip görevlisi polis memuru Mahmut Sarıtaş (30) kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.

 

Şehit Mahmut Sarıtaş için Denizli Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenden sonra memleketine gönderildi. Şehidin naaşı Manisa Salihli ilçesinde toprağa verilecek.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene,  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay Komutanı Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Şehidin eşi ve yakınlarının yanı sıra bir çok protokol üyesi ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.