BAŞKAN AKYOL’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

DENİZLİ 11.09.2016 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

BAŞKAN AKYOL’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.     Mesajında, dini bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını arttırdığını ifade eden Başkan Akyol, “Bayramlar, iç alemimizden başlayarak sevgiyi, huzuru toplumun bütün katmanlarına nakşettiğimiz, birbirimizi gerçek anlamda kardeş bilerek birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının öne çıktığı, yetimi, öksüzü sevindirmenin, yoksulu himaye etmenin, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve birbirimizin gönlüne girmede adeta yarışa tutuştuğumuz en özel zamanlardır.     Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar, huzur ve coşku kaynağıdır. Huzur ve barışın egemen olduğu, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların, insanlık âlemine, insanca yaşamak adına, yeni imkânlar getirmesini diliyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle, Allah katında kurbanlarımızın kabul olmasını diliyor ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhunun tüm dünyaya yayılmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramı’mızın ülkemize, dünyamıza ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

 

Mesajında, dini bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını arttırdığını ifade eden Başkan Akyol, “Bayramlar, iç alemimizden başlayarak sevgiyi, huzuru toplumun bütün katmanlarına nakşettiğimiz, birbirimizi gerçek anlamda kardeş bilerek birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının öne çıktığı, yetimi, öksüzü sevindirmenin, yoksulu himaye etmenin, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve birbirimizin gönlüne girmede adeta yarışa tutuştuğumuz en özel zamanlardır.

 

 

Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar, huzur ve coşku kaynağıdır. Huzur ve barışın egemen olduğu, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların, insanlık âlemine, insanca yaşamak adına, yeni imkânlar getirmesini diliyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Allah katında kurbanlarımızın kabul olmasını diliyor ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhunun tüm dünyaya yayılmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramı’mızın ülkemize, dünyamıza ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.