Acıpayam’da Kurban Derileri Çöpe Atıldı

DENİZLİ 16.09.2016 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam’da Kurban Derileri Çöpe Atıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam’da Kurban Derileri Çöpe Atıldı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde toplanan kurban derileri tuzlanmadığı için kurtlanınca belediye ekipleri tarafından çöpe atıldı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Gölcük Mahallesinde Cami yararına kurban derileri toplandı. Çarşıdaki Cami altında bir odada toplanan kurban derileri bayramın son günü tuzlanmadığı için kurtlandığı fark edilince Belediyenin çöp kamyonu vasıtasıyla çöpe gitti.   Gölcük Mahallesi Muhtarı Hikmet Yüsen konu hakkında “Cami yararına deri toplandı. 113 adet kuzu, 116 adette keçi derisi 1 adette dana derisi geldi. Getirilen derilerin bazıları tuzlanmamış. Tuzlanmayan deriler kurtlandığı için çöpe atılmak zorunda kaldı” dedi.       Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com  
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam’da Kurban Derileri Çöpe Atıldı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde toplanan kurban derileri tuzlanmadığı için kurtlanınca belediye ekipleri tarafından çöpe atıldı.


 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Gölcük Mahallesinde Cami yararına kurban derileri toplandı.

Çarşıdaki Cami altında bir odada toplanan kurban derileri bayramın son günü tuzlanmadığı için kurtlandığı fark edilince Belediyenin çöp kamyonu vasıtasıyla çöpe gitti.

 

Gölcük Mahallesi Muhtarı Hikmet Yüsen konu hakkında “Cami yararına deri toplandı. 113 adet kuzu, 116 adette keçi derisi 1 adette dana derisi geldi. Getirilen derilerin bazıları tuzlanmamış. Tuzlanmayan deriler kurtlandığı için çöpe atılmak zorunda kaldı” dedi.

 

 

 

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.