İsyan eden baba intihar etmeye kalkıştı

ASAYİŞ 16.09.2016 - 12:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İsyan eden baba intihar etmeye kalkıştı

denizli haber / denizli 20 haber / İsyan eden baba intihar etmeye kalkıştı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde oğlunu uyuşturucu batağına kaptıran çaresiz baba intihar etmeye kalkıştı.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi’ndeki 2 katlı evin çatısına çıkan baba intihar etmek istedi. Çevredekilerin ikna etmeye çalıştığı baba vazgeçmeyince ekiplere haber verildi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede geldi.   Çıktığı iki katlı binanın etrafına atlama ihtimaline karşı şişme bot açan itfaiye ekipleri tedbir aldı. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olayda, polislerin ikna etmesi beklendi. İkna olmaya niyeti olmayan baba, ikna çalışmaları esnasında bir anda dalgınlığından faydalanan polis ekipleri tarafından yakalanarak aşağıya indirildi. Hastaneye götürülmek istenen baba polislere direndi. İntihar girişiminde bulunan baba, 8 yıldır oğlunun uyuşturucu belasına bulaştığını ve sıkıntılar çektiğini dile getirdi. Artık dayanacak gücünün kalmadığını, yardım istediğinde kimsenin yardım etmediğini dillendiren baba oğlunun da hastaneye yatırılıp tedavi olmasını istedi. Polislerden oğlunun tedavisi için söz alan baba ikna olarak hastaneye gitmeyi kabul ederek ambulansla hastaneye kaldırıldı.      
denizli haber / denizli 20 haber / İsyan eden baba intihar etmeye kalkıştı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde oğlunu uyuşturucu batağına kaptıran çaresiz baba intihar etmeye kalkıştı.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi’ndeki 2 katlı evin çatısına çıkan baba intihar etmek istedi. Çevredekilerin ikna etmeye çalıştığı baba vazgeçmeyince ekiplere haber verildi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede geldi.

 

Çıktığı iki katlı binanın etrafına atlama ihtimaline karşı şişme bot açan itfaiye ekipleri tedbir aldı. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olayda, polislerin ikna etmesi beklendi. İkna olmaya niyeti olmayan baba, ikna çalışmaları esnasında bir anda dalgınlığından faydalanan polis ekipleri tarafından yakalanarak aşağıya indirildi. Hastaneye götürülmek istenen baba polislere direndi.

İntihar girişiminde bulunan baba, 8 yıldır oğlunun uyuşturucu belasına bulaştığını ve sıkıntılar çektiğini dile getirdi. Artık dayanacak gücünün kalmadığını, yardım istediğinde kimsenin yardım etmediğini dillendiren baba oğlunun da hastaneye yatırılıp tedavi olmasını istedi. Polislerden oğlunun tedavisi için söz alan baba ikna olarak hastaneye gitmeyi kabul ederek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.