Hacı Ahmet Pakel Vefat Etti

DENİZLİ 17.09.2016 - 12:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hacı Ahmet Pakel Vefat Etti

denizli haber / denizli 20 haber / Hacı Ahmet Pakel Vefat Etti

Denizli kanaat önderi Nakşibendi Şeyhi Hacı Ahmet Pakel Efendi, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.   Denizli’de yaşayan kanaat önderi Nakşibendi Şeyhi Hacı Ahmet Pakel Efendi (80), bayramdan önceki Cuma akşamı solunum yetmezliği nedeniyle acil olarak kaldırıldığı, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde bu sabah vefat etti.   Hacı Ahmet Pakel Efendi’nin ölüm haberi talebelerini ve sevenlerini yasa boğdu. Pakel ‘in ölüm haberini alan diğer illerdeki talebelerinin Denizli’ye gelmek için yola çıktığı belirtildi. Hacı Ahmet Pakel Efendi’nin naaş’ının yarın Ulu Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hacı Ahmet Pakel Vakfı'nda defnedileceği belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Hacı Ahmet Pakel Vefat Etti

Denizli kanaat önderi Nakşibendi Şeyhi Hacı Ahmet Pakel Efendi, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

 

Denizli’de yaşayan kanaat önderi Nakşibendi Şeyhi Hacı Ahmet Pakel Efendi (80), bayramdan önceki Cuma akşamı solunum yetmezliği nedeniyle acil olarak kaldırıldığı, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde bu sabah vefat etti.

 

Hacı Ahmet Pakel Efendi’nin ölüm haberi talebelerini ve sevenlerini yasa boğdu. Pakel ‘in ölüm haberini alan diğer illerdeki talebelerinin Denizli’ye gelmek için yola çıktığı belirtildi. Hacı Ahmet Pakel Efendi’nin naaş’ının yarın Ulu Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hacı Ahmet Pakel Vakfı'nda defnedileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.