Başkan Subaşıoğlu’ndan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açıklaması

DENİZLİ 19.09.2016 - 09:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Subaşıoğlu’ndan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açıklaması

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu’ndan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açıklaması

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yarın başlayacak olan 2016-2017 eğitim öğretim yılı için bir mesaj yayımladı.   Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu açıklamasında " İlkokul 1. sınıftan, lise son sınıfa kadar milyonlarca öğrencimiz yarın ders başı yapıyor. İlk defa okula başlayacak olan öğrencilerimizin heyecanı aileleri de sarmış durumda. Yeni bir eğitim öğretim yılı, yeni umutlar yeni başarılar demek. Çocuklarımızın iyi bir geleceğe sahip olmaları iyi ve kaliteli bir eğitimden geçmektedir. Zira geleceğimizi gençlere emanet etmekteyiz. Biz Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar eğitime desteğimizi sürdürdük. Bu noktada desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu geleceğimiz adına çok önemli. Bunun farkındayız. 2016-2017 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu’ndan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açıklaması

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yarın başlayacak olan 2016-2017 eğitim öğretim yılı için bir mesaj yayımladı.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu açıklamasında " İlkokul 1. sınıftan, lise son sınıfa kadar milyonlarca öğrencimiz yarın ders başı yapıyor. İlk defa okula başlayacak olan öğrencilerimizin heyecanı aileleri de sarmış durumda. Yeni bir eğitim öğretim yılı, yeni umutlar yeni başarılar demek. Çocuklarımızın iyi bir geleceğe sahip olmaları iyi ve kaliteli bir eğitimden geçmektedir. Zira geleceğimizi gençlere emanet etmekteyiz. Biz Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar eğitime desteğimizi sürdürdük. Bu noktada desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu geleceğimiz adına çok önemli. Bunun farkındayız. 2016-2017 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.