Başbakan Binali Yıldırım’dan 81 ile teşekkür ziyareti

GÜNDEM 19.09.2016 - 11:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başbakan Binali Yıldırım’dan 81 ile teşekkür ziyareti

denizli haber / denizli 20 haber / Başbakan Binali Yıldırım’dan 81 ile teşekkür ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde canları pahasına tankların önüne yatan vatandaşa, teşekkür turuna çıkıyor. 81 ili dolaşacak olan Yıldırım, demokrasi şehitlerinin mezarlarını ve ailelerini de ziyaret edecek. Denizli’ye ne zaman geleceği henüz bilinmezken ilerleyen günlerde il il programları belirlenecek.   Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından OHAL’in bitmesiyle birlikte ‘teşekkür mitingleri’ne başlayacak. Yıldırım’ın ekim ayı içerisinde başlaması planlanan ‘teşekkür mitingleri’ takvimi kapsamında Denizli dahil 81 ile gidecek.   NİĞDE’DEN BAŞLAYACAK Henüz planlama aşamasındaki mitinglerin Niğde’den başlaması tasarlanıyor. 15 Temmuz darbe gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci askerlere karşı koyan ve şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi olan Niğde’den başlayacak mitinglerin günde 2 bazen de 3 ilde düzenlemesi bekleniyor. Başbakan Binali Yıldırım, gittiği illerde 15 Temmuz’da şehit olanların hem ailelerini hem kabirlerini ziyaret edecek. Yıldırım’ın el konulduktan sonra yenilenerek şehitlerin adlarının verildiği bazı FETÖ yurt ve okullarının açılış törenlerine de katılması bekleniyor. Yıldırım’ın 81 ilde düzenleyeceği mitinglere CHP ve MHP’li milletvekilleri ile il başkanlarının da davet edilmesi planlanıyor. Miting alanları ise parti simgeleri yerine Türk bayrakları ile hazırlanacak.   YENİKAPI RUHU 15 Temmuz darbe girişimine karşı siyasette oluşan birlik beraberlik ruhunun devamını sağlama adına Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni görüşmeye hazırlanıyor. Yıldırım ile Kılıçdaroğlu’nun bu hafta yapılması planlanan görüşmesinde CHP’ye mağdur oldukları iddiasıyla gelen başvurulara ilişkin dosya ve hükümetin bundan sonra KHK’larla ilgili atacağı adımların ele alınması bekleniyor. Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, siyasetin birlik ve bütünlük yapısını devam ettirmesi konusunda sürekli olarak parti liderleriyle temas kurmuş ve bu çerçevede aralıklarla görüşmüştü. CHP’nin kuruluş yıldönümü vesilesiyle 9 Eylül’de de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayan Yıldırım, teması kesmeme noktasındaki tavrını devam ettirerek, tekrar bir görüşmenin gerçekleştirilebileceğini dile getirmişti. 
denizli haber / denizli 20 haber / Başbakan Binali Yıldırım’dan 81 ile teşekkür ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde canları pahasına tankların önüne yatan vatandaşa, teşekkür turuna çıkıyor. 81 ili dolaşacak olan Yıldırım, demokrasi şehitlerinin mezarlarını ve ailelerini de ziyaret edecek. Denizli’ye ne zaman geleceği henüz bilinmezken ilerleyen günlerde il il programları belirlenecek.

 

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından OHAL’in bitmesiyle birlikte ‘teşekkür mitingleri’ne başlayacak. Yıldırım’ın ekim ayı içerisinde başlaması planlanan ‘teşekkür mitingleri’ takvimi kapsamında Denizli dahil 81 ile gidecek.

 

NİĞDE’DEN BAŞLAYACAK

Henüz planlama aşamasındaki mitinglerin Niğde’den başlaması tasarlanıyor. 15 Temmuz darbe gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci askerlere karşı koyan ve şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi olan Niğde’den başlayacak mitinglerin günde 2 bazen de 3 ilde düzenlemesi bekleniyor. Başbakan Binali Yıldırım, gittiği illerde 15 Temmuz’da şehit olanların hem ailelerini hem kabirlerini ziyaret edecek. Yıldırım’ın el konulduktan sonra yenilenerek şehitlerin adlarının verildiği bazı FETÖ yurt ve okullarının açılış törenlerine de katılması bekleniyor. Yıldırım’ın 81 ilde düzenleyeceği mitinglere CHP ve MHP’li milletvekilleri ile il başkanlarının da davet edilmesi planlanıyor. Miting alanları ise parti simgeleri yerine Türk bayrakları ile hazırlanacak.

 

YENİKAPI RUHU

15 Temmuz darbe girişimine karşı siyasette oluşan birlik beraberlik ruhunun devamını sağlama adına Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni görüşmeye hazırlanıyor. Yıldırım ile Kılıçdaroğlu’nun bu hafta yapılması planlanan görüşmesinde CHP’ye mağdur oldukları iddiasıyla gelen başvurulara ilişkin dosya ve hükümetin bundan sonra KHK’larla ilgili atacağı adımların ele alınması bekleniyor. Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, siyasetin birlik ve bütünlük yapısını devam ettirmesi konusunda sürekli olarak parti liderleriyle temas kurmuş ve bu çerçevede aralıklarla görüşmüştü. CHP’nin kuruluş yıldönümü vesilesiyle 9 Eylül’de de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayan Yıldırım, teması kesmeme noktasındaki tavrını devam ettirerek, tekrar bir görüşmenin gerçekleştirilebileceğini dile getirmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.