Denizlide Bir İlk...

DENİZLİ 21.09.2016 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlide Bir İlk...

denizli 20 haber / denizli haber / Denizlide Bir İlk...

Denizli Merkezefendi Belediyesi, zabıta ekipleri için büyük bir yeniliğe imza attı. Denizli'de ilk defa Merkezefendi Belediyesi'nde kullanımına başlanan çevre dostu elektrikli scooter araçlar ile görevlerini sürdürecek.     Merkezefendi Belediyesi birçok alanda yaptığı yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Bisikletli polis memurlarının ardından scooter araçlar, zabıta ekiplerine büyük kolaylık sağlayacak. Merkezefendi Belediyesi Bünyesinde 2 adet elektirikli scooter ile ana güzergahlar, trafiğe araç girişi olmayan bölgelerde ve vatandaşların talep ve şikayetlerine daha çabuk ulaşabilmesi için önemli meydanlarda görev yapacak.      Bu uygulama ile vatandaşların her an ekiplere ulaşabilmesi ve şikayetlerinin daha çabuk cözümülmesi hedefleniyor. 
denizli 20 haber / denizli haber / Denizlide Bir İlk...

Denizli Merkezefendi Belediyesi, zabıta ekipleri için büyük bir yeniliğe imza attı. Denizli'de ilk defa Merkezefendi Belediyesi'nde kullanımına başlanan çevre dostu elektrikli scooter araçlar ile görevlerini sürdürecek.

 

 

Merkezefendi Belediyesi birçok alanda yaptığı yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Bisikletli polis memurlarının ardından scooter araçlar, zabıta ekiplerine büyük kolaylık sağlayacak. Merkezefendi Belediyesi Bünyesinde 2 adet elektirikli scooter ile ana güzergahlar, trafiğe araç girişi olmayan bölgelerde ve vatandaşların talep ve şikayetlerine daha çabuk ulaşabilmesi için önemli meydanlarda görev yapacak.

 

 

 Bu uygulama ile vatandaşların her an ekiplere ulaşabilmesi ve şikayetlerinin daha çabuk cözümülmesi hedefleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.