Traktörün arkasına bağlı atlar dikkat çekti

DENİZLİ 21.09.2016 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Traktörün arkasına bağlı atlar dikkat çekti

Denizli Çameli İlçesi’nde traktör arkasına bağlanarak 6 atın götürüldüğünü görenler meraklı gözlerle atları izledi. Atların nereye götürüldüğü ise daha sonra anlaşıldı.

Gelişen teknolojiyle birlikte kaybolmaya yüz tutan meslekler arasında ilk sırayı nalbantlık almaya başladı. Bir dönemin en popüler mesleklerinden biri olan nalbantlığa olan talebin düşmesiyle birlikte nalbant ustalarının sayısı da parmakla sayılacak kadar azaldı.   Çameli’de ismini vermeyen bir çiftçi traktörün arkasına bağladığı 6 atının ayaklarını nallamak için Cevizli’den Belevi Mahallesi’de bulunan Nalbant Ömer ustaya götürdü. Çameli’de bu görüntüyü görenler, ilk başta son zamanlarda yaşanan at eti kesimleri haberleri doğrultusunda şüpheye düştü. Yaşanan olayı hem görüntüleyen hem de işin peşini bırakmayıp takip eden vatandaşlar, çiftçinin atlarını Nalbant’a götürdüğünü görünce rahat bir nefes aldı.      
Denizli Çameli İlçesi’nde traktör arkasına bağlanarak 6 atın götürüldüğünü görenler meraklı gözlerle atları izledi. Atların nereye götürüldüğü ise daha sonra anlaşıldı.

Gelişen teknolojiyle birlikte kaybolmaya yüz tutan meslekler arasında ilk sırayı nalbantlık almaya başladı. Bir dönemin en popüler mesleklerinden biri olan nalbantlığa olan talebin düşmesiyle birlikte nalbant ustalarının sayısı da parmakla sayılacak kadar azaldı.

 

Çameli’de ismini vermeyen bir çiftçi traktörün arkasına bağladığı 6 atının ayaklarını nallamak için Cevizli’den Belevi Mahallesi’de bulunan Nalbant Ömer ustaya götürdü. Çameli’de bu görüntüyü görenler, ilk başta son zamanlarda yaşanan at eti kesimleri haberleri doğrultusunda şüpheye düştü.

Yaşanan olayı hem görüntüleyen hem de işin peşini bırakmayıp takip eden vatandaşlar, çiftçinin atlarını Nalbant’a götürdüğünü görünce rahat bir nefes aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.