Vali Altıparmak’tan İlçe Müdürlerine Talimat

DENİZLİ 23.09.2016 - 09:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak’tan İlçe Müdürlerine Talimat

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Merkezefendi ve Pamukkale Kaymakamlıklarını ziyaret ederek, Merkezefendi ve Pamukkale Kaymakamlarında görev yapan birim müdürlerinden, yenilikçi, gelişime açık, empati yapabilen ve insan odaklı görev yapmalarını istedi.

İlk olarak Merkezefendi Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Altıparmak, Kaymakam Şükrü Görücü ve İlçe Müdürleri tarafından karşılandı. Toplantı öncesi İlçe Müdürleri ile tek tek tanışan Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, ilçenin asayiş, eğitim, sağlık başta olmak üzere diğer konular hakkında bilgiler aldı. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ilçe hakkında Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a brifing verdi. Toplantıda İlçede yaşanan sıkıntı ve sorunlar masaya yatırılarak çözüm önerileri değerlendirildi. Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Pamukkale Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık Makamında Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü’den ilçenin sorunları hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak, İlçe Müdürlerinden yeni eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla başta ilçenin huzur ve güvenliği, eğitim ve sağlık konuları olmak üzere yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Her iki Kaymakamlıkta da yapılan toplantılarda; ilçelerde görev yapan birim müdürlerinden, vatandaşa verilen hizmetlerde görevli personelin yenilikçi olmalarını isteyen Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, gelişime açık, empati yapabilen ve insan odaklı olarak görevlerini yerine getirmeleri talimatını verdi. 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Merkezefendi ve Pamukkale Kaymakamlıklarını ziyaret ederek, Merkezefendi ve Pamukkale Kaymakamlarında görev yapan birim müdürlerinden, yenilikçi, gelişime açık, empati yapabilen ve insan odaklı görev yapmalarını istedi.

İlk olarak Merkezefendi Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Altıparmak, Kaymakam Şükrü Görücü ve İlçe Müdürleri tarafından karşılandı.

Toplantı öncesi İlçe Müdürleri ile tek tek tanışan Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, ilçenin asayiş, eğitim, sağlık başta olmak üzere diğer konular hakkında bilgiler aldı. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ilçe hakkında Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a brifing verdi. Toplantıda İlçede yaşanan sıkıntı ve sorunlar masaya yatırılarak çözüm önerileri değerlendirildi.

Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Pamukkale Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık Makamında Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü’den ilçenin sorunları hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak, İlçe Müdürlerinden yeni eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla başta ilçenin huzur ve güvenliği, eğitim ve sağlık konuları olmak üzere yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Her iki Kaymakamlıkta da yapılan toplantılarda; ilçelerde görev yapan birim müdürlerinden, vatandaşa verilen hizmetlerde görevli personelin yenilikçi olmalarını isteyen Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, gelişime açık, empati yapabilen ve insan odaklı olarak görevlerini yerine getirmeleri talimatını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.