Denizli - İzmir Yolu'nda kaza

DENİZLİ 26.09.2016 - 17:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli - İzmir Yolu'nda kaza

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli - İzmir Yolu'nda kaza

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde Denizli – İzmir Yolu’nda bir minibüs ve 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bugün Denizli – İzmir Yolu üzeri, Menderes Bulvarı’nda Hacıeyüplü kavşağı olarak bilinen noktada 4 araç çarpıştı. Yaşanan kazada dört araçta da maddi hasar meydana gelirken 2 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli - İzmir Yolu'nda kaza

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde Denizli – İzmir Yolu’nda bir minibüs ve 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün Denizli – İzmir Yolu üzeri, Menderes Bulvarı’nda Hacıeyüplü kavşağı olarak bilinen noktada 4 araç çarpıştı. Yaşanan kazada dört araçta da maddi hasar meydana gelirken 2 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.